Με ρόμβο ο Σούλης

Εγκαταλείπει το 4-2-3-1 ο Σούλης Παπαδόπουλος, πηγαίνοντας σ΄ έναν σχηματισμό 4-4-2 και μάλιστα με ρόμβο,στον οποίο ζητούσε να κλείνουν περισσότερο οι πτέρυγες και να ανεβαίνουν τα μπακ !

Εγκαταλείπει το 4-2-3-1 ο Σούλης Παπαδόπουλος, πηγαίνοντας σ΄ έναν σχηματισμό 4-4-2 και μάλιστα με ρόμβο,στον οποίο ζητούσε να κλείνουν περισσότερο οι πτέρυγες και να ανεβαίνουν τα μπακ ! Ο προπονητής του Αρη, θεωρεί πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει πιο επιθετικά τον Ατρόμητο, όντας το τελευταίο χαρτί στην κατηγορία και για το λόγο αυτό, αλλάζει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας.

Στην τελευταία δυνατή προπόνηση της εβδομάδας, που έγινε σήμερα στο «Κλ. Βικελίδης», ο κ. Παπαδόπουλος, τοποθέτησε τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Πουλίδο, Παπαζαχαρία στο κέντρο της άμυνας και τους Μαργαρίτη (αριστερά), Ηρακλή (δεξιά) στα άκρα της άμυνας. Στη βάση του ρόμβου (μπροστά απ΄ τα στόπερ) έπαιξε ο Οικονομόπουλος, αριστερά στην πτέρυγα ο Γιαννιώτας, δεξιά ο Καζναφέρης και πίσω απ΄ το επιθετικό δίδυμο (κορυφή του ρόμβου) ο Τάτος. Το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Διαμαντάκος, Αγγελούδης, όμως με την προσθήκη του Αγκάνθο, που δεν προπονήθηκε, ένας απ’  τους πρώτους δύο, θα καθίσει στον πάγκο.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει πως ο τεχνικός των κιτρίνων, έχει καταλήξει οριστικά. Δοκίμασε κι άλλα πράγματα με τη συμμετοχή του Τριανταφυλλάκου, ενώ δείχνει να αμφιταλαντεύεται και με τον Νταμαρλή, σχετικά με τη θέση του δεξιού μπακ, αντί του Ηρακλή. Είναι βέβαιο πως θα δοκιμάσει και αύριο, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό, ώστε να αποκρυσταλλώσει άποψη, δεδομένων των απουσιών των τιμωρημένων Κοέλιο, Ζαραδούκα και Παπαστεριανού. 

Πέραν της απουσίας του Αγκάνθο, Νίκος Ψυχογιός και Κώστας Κοτσαρίδης ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα πετάξει για την Αθήνα.

* Ο Μιχάλης Γιαννίτσης την ερχόμενη Τετάρτη, θα κάνει επέμβαση στο γόνατο από τον γιατρό του Αρη, Βαγγέλη Πανταζή.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.