Δερμιτζάκης: “Θα πάρουμε μεγάλη ανάσα”

Μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη επί του ΟΦΗ ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής του Πανθρακικού τόνισε ότι οι 3 βαθμοί θα φέρουν κοντά στη σωτηρία την ομάδα του, η οποία πρέπει να έχει υπομονή και επιμονή στο ματς της 28ης αγωνιστικής με τους Κρητικούς.

Μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη επί του ΟΦΗ ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής του Πανθρακικού τόνισε ότι οι 3 βαθμοί θα φέρουν κοντά στη σωτηρία την ομάδα του, η οποία πρέπει να έχει υπομονή και επιμονή στο ματς της 28ης αγωνιστικής με τους Κρητικούς.

Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

Για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη:
“Αρχικά θα ήθελα να εκφράσουμε σαν Πανθρακικός αλλά κι εγώ προσωπικά, τα συλλυπητήρια μας για το θάνατο του προέδρου του Πανσερραϊκού, κυρίου Πέτρου Θεοδωρίδη. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό αθλητικό. Δεν είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του, αλλά είχα την τιμή να τον γνωρίσω. Ο ελληνικός αθλητισμός έχασε ένα μεγάλο παράγοντα, που προσέφερε τα μέγιστα στο χώρο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και φυσικά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Για το παιχνίδι με τον Άρη:
“Στο παιχνίδι με τον Άρη, στόχος μας ήταν να πάρει βαθμό ή βαθμούς η ομάδα. Τα καταφέραμε, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει καθόλου και μάλιστα είχαμε ευκαιρία να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Αν τα καταφέρναμε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Για άλλο ένα παιχνίδι δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε”.

Για το ματς με τον ΟΦΗ:
“Στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της Κυριακής με τον ΟΦΗ, ο αποκλειστικός μας στόχος είναι οι 3 βαθμοί, ώστε να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, συγκεντρωμένη, που ξέρει, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Πήρε βαθμούς σε Βέροια και Λιβαδειά, ενώ έκανε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι πιο άνετος βαθμολογικά. Ο ΟΦΗ έχει ελλείψεις, ωστόσο κι εμείς με απουσίες κάναμε πολύ καλά παιχνίδια, αφού όλα τα παιδιά θέλουν να δείξουν την αξία τους.

Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Χρειάζεται επίσης συγκέντρωση αλλά και προσήλωση στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε σαν ομάδα αλλά και καθαρό μυαλό, ώστε να διαχειριστούμε σωστά τον αγώνα, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι για τη νίκη. Τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως έχω ξαναπεί, σε αυτά τα παιχνίδια, δε μετράνε τα πρόσωπα αλλά η ομάδα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Τον έχουμε ανάγκη και θέλουμε να είναι ο 12ος παίκτης σε αυτήν την αναμέτρηση”.

Για τα προβλήματα τραυματισμών:
“Έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό παικτών στη διάθεσή μας και το έργο μας γίνεται πιο εύκολο. Υπάρχει βέβαια η απουσία του Κοντογουλίδη, ο οποίος σήμερα χειρουργήθηκε στην Αθήνα και του ευχόμαστε φυσικά ταχεία ανάρρωση”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει σκοράρει στα 6 τελευταία παιχνίδια:
“Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για τη δυστοκία της ομάδας. Ιδιαίτερα σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Πρέπει να τονώσουμε την ψυχολογία των παικτών και να τους εξασφαλίσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Έχουμε τους παίκτες και το υλικό για να σκοράρουμε”.

Για το τι χρειάζεται στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ:
“Εφόσον ο στόχος μας είναι η νίκη και δεδομένου ότι γνωρίζουμε τον ΟΦΗ, χρειάζεται πάνω απ’ όλα υπομονή και επιμονή. Η ομάδα πρέπει να είναι ήρεμη και αν πιάσει την απόδοση που έχει στα περισσότερα παιχνίδια της, τότε μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.