Κουτσόπουλος: «Πρώτος στόχος ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στην Κομοτηνή μετά την πρόκριση του Πανθρακικού στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία τους, όμως πρώτος στόχος για τους Θρακιώτες παραμένει το πρωτάθλημα και η παραμονή στην κατηγορία.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στην Κομοτηνή μετά την πρόκριση του Πανθρακικού στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία τους, όμως πρώτος στόχος για τους Θρακιώτες παραμένει το πρωτάθλημα και η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό παραδέχθηκε και ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Δημήτρης Κουτσόπουλος μιλώντας στο NOVA ΣΠΟΡ FM και τόνισε πως στο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσόπουλου
Για το Κύπελλο
«Από την αρχή στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο και αυτό το δείχνουμε. Μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, δεν κάνουμε αλλαγές, καθώς στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά. Βέβαια, ο επόμενος αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εμείς θα δώσουμε ότι μπορούμε».

Για τη μάχη της παραμονής:
«Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε καλή ομάδα. Είμαστε άτυχοι, δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ και αυτό το πληρώνουμε. Πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και με αφετηρία το ματς κόντρα στη Ξάνθη θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για τον κόσμο
«Είμαστε χαρούμενοι για την υποστήριξη του κόσμου. Θέλουμε να είναι κοντά μας είναι ο 12ος παίκτης μας. Τη Δευτέρα θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει για να κερδίσουμε τη μάχη».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Αυτό που αρχικά θέλουμε είναι να σώσουμε την ομάδα και από εκεί και πέρα εγώ θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Πανθρακικό και όσο πιο πολλά χρόνια μείνουμε στην κατηγορία τόσο το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.