Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ξεκαθαρίζει η διοίκηση της ομάδας.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ξεκαθαρίζει η διοίκηση της ομάδας. Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει βρει τη φόρμουλα, ώστε οι «πράσινοι» να πάρουν δάνειο ύψους οκτώ εκατομμύριων ευρώ και να καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες του, για το προσεχές διάστημα. Όπως τονίζει η διοίκηση του «τριφυλλιού», σύντομα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες, ώστε να υπογραφούν οι νέοι διακανονισμοί και να γίνει ένα ακόμα βήμα προς την αδειοδότηση της ομάδας. Οι «πράσινοι» θα καταθέσουν τις προσεχείς ημέρες τον φάκελό τους στην UEFA, η οποία έχει ήδη επιβάλει στους «πράσινους» μονοετή αποκλεισμό με τριετή αναστολή από την περσινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» εξετάζει διάφορες λύσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους της ομάδας και μια από αυτές φέρεται να είναι η εγκατάσταση των γραφείων της ΠΑΕ, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Στόχος των «πράσινων» είναι να εξοικονομηθούν τα χρήματα που δίνονται για ενοίκιο στο κτήριο της Κηφισίας στο Μαρούσι, ώστε να καλύψουν κάποιες από τις οικονομικές «τρύπες».

Τέλος, στην αναμέτρηση με τη Βέροια αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός. Το γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται να είναι έτοιμος για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου και πριν τα play off του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.