Πετράκης: “Παίξαμε πολύ καλά” (video)

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο επί των ημερών του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο επί των ημερών του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ:

“Καταρχήν, ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας και ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά και ήταν ο 12ος παίκτης μας. Εμείς μέσα από την προσπάθεια μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο μέρος όπου βάλαμε νέα πράγματα όπως το να κάνουμε καλή διαχείριση όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Στο δεύτερο κάναμε διαχείριση και πιστεύω ότι τα καταφέραμε.

Η εικόνα μας δημιουργεί κίνητρα και υποχρέωση επειδή δείχνουμε ότι έχουμε ικανότητα σαν ομάδα ώστε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στην συνέχεια. Οπωσδήποτε η σημερινή νίκη μας δίνει μια ανάσα και μια σχετικά καλή θέση. Όμως, αυτό δεν μας δινει κίνητρο για την συνέχεια. Ναι μεν μας βοηθάει ώστε να λειτουργούμε καλά. Όμως το κίνητρο μας το δίνει το που είμαστε, σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και το τι θέλουμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής”.

Για τις κινήσεις του ΟΦΗ στη μεταγραφική περίοδο: 
“Ενώ για την αποτίμηση της μεταγραφικής περιόδου σχολίασε λέγοντας ότι «από την αφετήρια της περιόδου, τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί υπάρχει το γνωστό πρόβλημα που μας περιορίζει να κινηθούμε σε μια περιορισμένη αγορά. Είμαι ευχαριστημένος από τις προσθήκες, θέλαμε να πάρουμε ακόμα έναν παίκτη που θα μας έδινε λύσεις στην επίθεση. Όμως, είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα των παιδιών μου και μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Δεν θα κινηθούμε για άλλον παίκτη και θα μείνουμε ως έχει”.

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος, τόνισε ότι τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα για την Κέρκυρα στην προσπάθειά της για παραμονή. Μια υπόθεση που όπως υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας του Ιονίου… δεν πρέπει να απασχολεί πλέον τον ΟΦΗ.

Οι δηλώσεις του Μάντζιου:
“Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ που μέσα στην έδρα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Μετά το πρώτο 10λεπτο, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και δικαιολογημένα προηγήθηκε. Εμείς χάσαμε ένα ημίχρονο, στο δεύτερο αλλάξαμε την εικόνα της ομάδα μας και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Εύχομαι ότι καλύτερο στον φίλο μου Γιάννη Πετράκη. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για εμάς και γίνεται προσπάθεια. Δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, πληρώσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο.

Είναι μεγάλη η διαφορά των 12 βαθμών στους 10 αγώνες και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ δύσκολα θα έχει πρόβλημα με την παραμονή του. Κανένας δεν ξέρει που θα κριθεί η παραμονή και πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.