Ο Γκέκας και οι άλλοι

Μετά την άσχημη για τον Παναθηναϊκό τροπή που πήρε το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ, οι πράσινοι ψάχνουν λύση για την επιθετική γραμμή.

Μετά την άσχημη για τον Παναθηναϊκό τροπή που πήρε το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ, οι πράσινοι ψάχνουν λύση για την επιθετική γραμμή.
Τα ονόματα που βρίσκονται στα χέρια των διοικούντων του «τριφυλλιού» είναι πάρα πολλά τόσο από την εγχώρια όσο και από την αγορά του εξωτερικού, όμως ένα είναι αυτό που βρίσκεται σε περίοπτη θέση και δεν είναι άλλο από του Φάνη Γκέκα.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είναι ελεύθερος και αποτελεί μια προσιτή περίπτωση σε ότι αφορά τα οικονομικά, όμως παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα (είναι στην Κέρκυρα) και προπονείται δεν έχει καμία κρούση από τον Παναθηναϊκό. Ο Γκέκας δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο Τριφύλλι, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμία επαφή του διεθνούς επιθετικού με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ίδιος εξετάζει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης υπήρξε η καθιερωμένη σύσκεψη μεταξύ των διοικούντων της ΠΑΕ. Στην σύσκεψη ήταν οι Αλαφούζος, Παναγόπουλος, Κωνσταντίνου, Σαμαράς και Παπαβασιλείου και μεταξύ όλων των άλλων συζητήθηκε και το θέμα των μεταγραφών με το όνομα του Γκέκα να πέφτει στο τραπέζι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.