Δεν πάει Ηράκλειο ο Γιαννιώτας

Χωρίς τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος, τελικά, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους πόνους στον ώμο, θα παραταχθεί ο Αρης στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ (Κυριακή, 17:15, Novasports 1).

Χωρίς τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος, τελικά, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους πόνους στον ώμο, θα παραταχθεί ο Αρης στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ (Κυριακή, 17:15, Novasports 1). Ο Λούκας Αλκαράθ, απέκλεισε από την αποστολή τον νεαρό επιθετικό, όπως και τον τιμωρημένο, Μανώλη Παπαστεριανό. Αντίθετα, κανονικά μετέχει ο Ρούμπεν Πουλίδο, ενώ επιστρέφουν, μετά από καιρό σε αποστολή οι Παπαζαχαρίας, Κανούλας και Ψυχογιός.

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί είναι οι:  Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Είναι πιθανό να μη ξεκινήσει και πάλι ο Αγκάνθο, μπαίνοντας στην εξέλιξη του αγώνα. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Βελλίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, Γιαννίτσης,Πουλίδο, στο κέντρο της άμυνας, έχοντας αριστερά τον Μαργαρίτη και δεξιά τον Καζναφέρη. Στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Κοέλιο, ο Οικονομόπουλος, ενώ στις πτέρυγες θα τοποθετηθούν οι Σουνάς (αριστερά), Καραγιάννης (δεξιά). Το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Αγγελούδης και Τριανταφυλλάκος.

Η ομάδα πέταξε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, στις 2 το μεσημέρι.

Αλκαράθ: « Γνωρίζουμε τον αντίπαλο»

Την καθιερωμένη δήλωση στο επίσημο site της ΠΑΕ, έκανε ο Λούκας Αλκαράθ: «Σίγουρα, όταν προέρχεσαι από νίκη, το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι ανεβασμένο και η ψυχολογία της ομάδας διαφορετική. Από εκεί και μετά, όμως, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, ο τρόπος της δουλειάς μέσα στην εβδομάδα δεν αλλάζει και οι παίκτες δείχνουν την ίδια διάθεση στις προπονήσεις.

Μπροστά μας έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η., το οποίο αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Είναι μια ομάδα, που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της, όπως άλλωστε οι περισσότερες στο ελληνικό πρωτάθλημα και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται μέσα στο γήπεδο με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.