Τετάρτη το ραντεβού Αναστόπουλου-Αγγελόπουλου

Με μία μέρα καθυστέρηση θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Νίκου Αναστόπουλου με τον Γιάννη Αγγελόπουλο για τα μεταγραφικά της ομάδας. Πράσινο φως για Μάντζιο.

Με μία μέρα καθυστέρηση θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Νίκου Αναστόπουλου με τον Γιάννη Αγγελόπουλο για τα μεταγραφικά της ομάδας. Πράσινο φως για Μάντζιο.

Η διπλή προπόνηση που είχε η ομάδα την Τρίτη είχε ως αποτέλεσμα να μετατεθεί και το ραντεβού του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου με τον Νίκο Αναστόπουλο στο οποίο θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση της ομάδας ακόμα και αν δεν προχωρήσει σε κάποια πώληση ποδοσφαιριστή. Κι αυτό διότι έχουν ήδη εξασφαλιστεί κάποια χρήματα από τη λύση της συνεργασίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και με τους Μακρή και Οικονόμου, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Νίκολα Μπέλιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ετοιμάζονται για Μάντζιο

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Μάντζιου και θα χρειαστούν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η θέληση του ψηλόσωμου επιθετικού να ντυθεί στα κυανόλευκα, αλλά και το ενδιαφέρον από πλευράς Ατρόμητου για τον 29χρονο φορ. Όλα δείχνουν ότι οι κινήσεις για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ, θα ξεκινήσουν από αύριο (αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη) και δεν αναμένεται να κολλήσουν στο οικονομικό όπως πριν από μερικούς μήνες.

Εφόσον λοιπόν τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό, τότε θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής χαίρει άκρας υγείας και μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Συνεπώς εξελίξεις σε αυτό το θέμα θα έχουμε τις προσεχείς ημέρες.

Τίποτα επίσημο για παίκτη της ομάδας

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση Σκόνδρα ακόμη δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό για τον ίδιο και την διοίκηση της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Σαρλ Ιτάνζ για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από ομάδες του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο να έχει επισημοποιηθεί με τη μορφή πρότασης. Πρόταση στα γραφεία της ομάδας δεν έχει φτάσει ούτε για τον Σωκράτη Φυτανίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.