Κλάους: “Η νίκη έκανε καλό στην ψυχολογία”

Ο Κλάους Αθανασιάδης σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που τόνωσε την ψυχολογία των παικτών.

Ο Κλάους Αθανασιάδης σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που τόνωσε την ψυχολογία των παικτών. Παράλληλα μίλησε και για την πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και τον γρήγορο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Sportday:

-Τι σημαίνει αυτή η νίκη στα Γιάννενα;
«Ήταν πολύ σημαντική, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν. Χρειαζόμασταν αυτό το “διπλό” για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, αλλά και για βαθμολογικούς, μια και πρέπει να ξεφύγουμε από άλλες ομάδες. Ελπίζω να έχουμε και ανάλογη συνέχεια, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

-Τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δεν τον σκέφτεστε;
«Κοιτάμε και προς τα πάνω, αλλά θέλουμε ταυτόχρονα να ξεφύγουμε από τον τρίτο και τον τέταρτο, έτσι ώστε να έχουμε σημαντική διαφορά και στα πλέι-οφ».

-Τι σημαίνει για εσένα το γεγονός ότι σε τέσσερις φάσεις πετύχατε τρία γκολ;
«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα. Ξέραμε ότι θα κέρδιζε αυτός που το ήθελε περισσότερο και αυτό δείξαμε. Είχαμε αυτό το καλό στατιστικό, απέναντι σε μία ομάδα που είχε καλή άμυνα, απέναντι σε μία ομάδα που γενικά παρουσιάζεται δυνατή. Γι’ αυτό η νίκη μας έχει μεγαλύτερη αξία».

-Μετά το ματς στα Γιάννενα ο κ. Δώνης είπε ότι η ομάδα έχει πολύ δρόμο για να φθάσει εκεί που επιθυμεί. Πώς το αντιλαμβάνεσαι εσύ;
«Σίγουρα δεν έχουμε φθάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Εχουμε δρόμο ακόμη για να παίξουμε καλύτερα και αυτό θα έρθει μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις».

-Τι κρατάς από αυτό το πρώτο κομμάτι της χρονιάς; Τι σου έμεινε;
«Θέλαμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αυτός ο αποκλεισμός μάς στοίχισε. Από εκεί και πέρα το ότι είμαστε δεύτεροι κοντά στον Ολυμπιακό είναι σημαντικό και πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.