«Ας αποφασίσει επιτέλους ο κ. Βιντιάδης» (video)

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της ΑΕΚ εξήγησε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης με δηλώσεις του στο Novasports.gr και τον Μανώλη Βογιατζάκη.

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της ΑΕΚ εξήγησε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης με δηλώσεις του στο Novasports.gr και τον Μανώλη Βογιατζάκη. Ο πρώην αντιπρόεδρος της «Ένωσης» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και κάλεσε τον κ. Βιντιάδη να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Ο κύριος λόγος της παραίτησης μου είναι για να ασκήσω ένα είδος πίεσης προς τον κ. Βιντιάδη αφού επιτέλους πρέπει να αποφασίσει τι να κάνει. Δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ να σύρετε, να περνάει ο καιρός, να κινδυνεύει να διαλυθεί η ομάδα και ο υποψήφιος επενδυτής να μην βγάζει έστω μία στοιχειώδη ανακοίνωση. Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που παραιτήθηκα είναι η μη συμμετοχή μου στις αποφάσεις της ομάδας. εγώ δεν μπορώ να είμαι ένα διακοσμητικό στοιχείο τη στιγμή που έχω γνώσεις και προσφέρθηκαν να βοηθήσω αλλά ποτέ δεν το χρησιμοποίησαν με την καλή έννοια», ήταν τα λόγια του Γιώργου Γρυσμπολάκη στο Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.