Ιταλικές σειρήνες για Σκόνδρα

Σύλλογος από την Ιταλία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Γιάννη Σκόνδρα, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από μεγάλη ομάδα του Βελγίου. Δεν υπάρχει θέμα Φάμπιο.

Σύλλογος από την Ιταλία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Γιάννη Σκόνδρα, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από μεγάλη ομάδα του Βελγίου. Δεν υπάρχει θέμα Φάμπιο.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Γιάννης Σκόνδρας αποτελεί κρυφό πόθο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο με τη μορφή πρότασης. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ιταλλικός σύλλογος της Serie A έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα διεθνή και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να επισημοποιηθεί αυτό το ενδιαφέρον με τη μορφή πρότασης.

Εκτός από την ιταλική ομάδα, ενδιαφέρον έχει δείξει και πρωτοκλασάτη ομάδα του Βελγίου, αν και ασφαλώς προτεραιότητα του νεαρού άσου θα είναι η ομάδα από τη γείτονα χώρα. Αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί και ο Ατρόμητος στο οικονομικό κομμάτι. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επί του παρόντος έχει το μυαλό του μόνο στον Ατρόμητο και αυτό το αποδεικνύουν ακράδαντα οι τελευταίες του εμφανίσεις έχοντας σκοράρει μάλιστα δύο φορές.

Κανένα θέμα Φάμπιο

Σενάρια περί μεταγραφής του Φάμπιο από τα Γιαννιτσά στον Ατρόμητο είδαν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο σκάουτινγκ του Ατρόμητου για παίκτες από τη Β’ Εθνική.

Είναι αλήθεια ότι ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ανάμεσα στους 7-8 παίκτες που έχει παρακολουθήσει από τη Football League η ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα μεταγραφής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.