ΠΑΟΚ: Ο Εκόνγκ και η σεζόν χωρίς τον Νιγηριανό

Ο Εκόνγκ που μπήκε πλέον σε μέρος των προπονήσεων του ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια που χάθηκαν

Η πρόσφατη ενημέρωση του ΠΑΟΚ για το προπονησιακό πρόγραμμα και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων είχε και το όνομα του Εκόνγκ μέσα. Ο Νιγηριανός μπήκε σε μεγάλο μέρος του προγράμματος αρκετό καιρό βέβαια μετά τον τραυματισμό του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ένας τραυματισμός για τον οποίον χρειάστηκε να κάνει επέμβαση. 

Ο Εκόνγκ με τον ΠΑΟΚ έπαιξε για τελευταία φορά στις 3 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ακολούθως πήγε με την Εθνική Νιγηρίας, σε ένα τουρνουά στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό, ο ίδιος βγήκε MVP της διοργάνωσης, η Νιγηρία δεν πήρε τον τίτλο που πήγε στην Ακτή Ελεφαντοστού. 

Ο ΠΑΟΚ στερήθηκε των υπηρεσιών του Εκόνγκ και αυτός είναι ο λόγος που είναι πάντα σε εξέλιξη η διαδικασία με την αποζημίωση από τη FIFA λόγω του τραυματισμού του με την Εθνική.

Ένας παίκτης που αποκτήθηκε για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο (μετά την αποχώρηση του Ινγκασον το καλοκαίρι) έμεινε για μήνες εκτός δράσης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, επί της ουσίας, ο Κεντζιόρα να κάνει τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του, ως κεντρικός αμυντικός, τώρα με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στην πρόσφατη ενημέρωση αναφέρει για τον Νιγηριανό ότι… ““θα ακολουθήσει για ένα διάστημα και έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και σταδιακής επανένταξης, ώστε να καταστεί απολύτως διαθέσιμος για τους αγώνες“. Είναι όμως μία σεζόν που βρίσκεται στην τελική της ευθεία με παιχνίδια που είναι “τελικοί” και ο Εκόνγκ είναι εκτός δράσης για μήνες. Μπορεί να υπάρξει παρουσία του σε κάποια αποστολή.

Αντίκτυπο πάντως έχει όλο αυτό, μπορεί να έχει πάλι στην Εθνική Νιγηρίας που μέσα στον Ιούνιο, στις 3 και στις 10 έχει δύο παιχνίδια (με Νότιο Αφρική και Μπενίν, αντίστοιχα) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.