Ξεκαθαρίζει του Τζιοβάνι

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Τζιοβάνι Παλμιέρι, καθώς η ΑΕΚ περιμένει την οριστική απάντηση του Βραζιλιάνου μπακ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Τζιοβάνι Παλμιέρι, καθώς η ΑΕΚ περιμένει την οριστική απάντηση του Βραζιλιάνου μπακ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετεγγραφής στην Ένωση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει στείλει υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο. 

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την εταιρία «Elenco Sports», η οποία κατέχει μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, όμως δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τη Φλουμινένσε, η οποία προσπαθεί να διατηρήσει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» φέρονται να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η συγκεκριμένη περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει και τυπικά το θέμα του Άλεν Μπαρόχα. Ο τερματοφύλακας από τη Βενεζουέλα θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Ένωσης, στην Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τέλος, μόνο ο Βασίλης Τσεβάς παρέμεινε στην ΑΕΚ, από τους παίκτες που είχαν παραχωρηθεί πέρυσι με τη μορφή δανεισμού. Ο Έλληνας παίκτης αναμένεται να παραχωρηθεί και φέτος δανεικός. Αυτοί που αποχώρησαν είναι οι Νίκος Αργυρίου, Λάμπρος Θαναηλάκης, Χριστόφορος Ντούμπερετ, Ορέστης Παληαρούτας και Νίκολα Ζιβάνοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.