Ψηλά στη λίστα Χαφέζ και Ντίντακ

Στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν άμεσα με τον 19χρονο Αιγύπτιο αμυντικό, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε διπλή μετεγγραφή για το ριστερό άκρο της άμυνας.

Στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν άμεσα με τον 19χρονο Αιγύπτιο αμυντικό, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε διπλή μετεγγραφή για το ριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Καρίμ Χαφέζ της Λιρς θεωρείται από τους ανθρώπους της Ένωσης ως ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί άμεσα να μπει στην ενδεκάδα και να κάνει τη διαφορά, αλλά συγχρόνως να αποδειχθεί και μια υπερπολύτιμη λύση για το μέλλον. Για το λόγο αυτό υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να περιμένουν τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα τον διεθνή Αιγύπτιο μαζί με τον εκπρόσωπό του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το γεγονός άλλωστε ότι έχουν μπει στο …παιχνίδι της απόκτησής του κι άλλες ομάδες είναι ένας απ’ τους λόγους για τους οποίους στην ΑΕΚ δεν θέλουν να καθυστερήσουν άλλο την υπόθεση.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες περιπτώσεις. Το όνομα του Ντίντακ παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα της Ένωσης και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να γίνουν ακόμα και δύο κινήσεις ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση. Αν χρειαστεί άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Χαφέζ μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή.

Η λίστα δεν περιλαμβάνει μόνο αυτά τα δύο ονόματα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις και είναι έτοιμοι αν δεν προχωρήσουν οι υποθέσεις των δύο παραπάνω…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.