Πέρασε ο Ολυμπιακός

Ερυθρόλευκο βάφτηκε το «πρώτο πιάτο» του ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό.

Ερυθρόλευκο βάφτηκε το «πρώτο πιάτο» του ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό. Νωρίς το μεσημέρι, οι ομάδες Κ20 των δύο συλλόγων «κονταροχτυπήθηκαν» στο γήπεδο της Ν. Ραιδεστού, με τον Ολυμπιακό να περνά με το εμφατικό 0-3!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6΄με πλασέ του Λύρα, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο. Στο89’έγινε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Ιωαννίδης βρέθηκε μόνος στη καρδιά της περιοχής του Αρη και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο, ενώ στο92′ ο Παπασάββας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αρη και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (0-3).

Αξίζει να σημειωθεί πως στις κερκίδες του γηπέδου, βρέθηκε ο Νίκος Πασιαλής, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες προπονούσε την ομάδα Κ20 και αν δεν μεσολαβούσε η αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη, θα βρίσκονταν κανονικά στον πάγκο. Μαζί του και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής. 

Οι συνθέσεις:

Αρης: Παπαδόπουλος, Λιάρος, Ποζίδης (65’Μπελούλης), Κοπαλίδης, Μπιμπισίδης, Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος, Λεμονής (82’Κρυστάλλης), Παλιάτσιος, Ρένια, Καραγιάνης

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Σιώπης.Μ, Σιώπης.Δ, Βουτσιώτης, Ιωανίδης, Σουκιάς, Λύρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.