Στενά περιθώρια, ελάχιστα ερωτηματικά

Με παρόντα τον Γιώργο Δώνη, που μέσα σ' ελάχιστες ώρες «ανεβοκατέβηκε» στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Με παρόντα τον Γιώργο Δώνη, που μέσα σ’ ελάχιστες ώρες «ανεβοκατέβηκε» στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Οπως και τις προηγούμενες ημέρες το κύριο βάρος έπεσε στις ασκήσεις τακτικής, ειδικά στις αντιδράσεις των μεσοεπιθετικών ανασταλτικά, στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων τους σε στημένες φάσεις. Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Κατσικά και Λόρενς οι εναλλακτικές λύσεις είναι λιγοστές κι αυτοί που φαίνεται να παίρνουν τις θέσεις τους είναι οι Ιντζίδης – Σαλπιγγίδης.

Σκέψη που θα φανεί και στην αυριανή, τελευταία πριν από την αναχώρηση για το Ηράκλειο προπόνηση. Και αυτή θα γίνει στη Νέα Μεσημβρία λόγω κάποιων διορθωτικών εργασιών που πραγματοποιούνται στο χλοοτάπητα του γηπέδου της Τούμπας.
Ακολούθως θ’ ανακοινωθεί η αποστολή ενώ θα γίνει και η βράβευση για τον πολυτιμότερο παίκτη και το ωραιότερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής στους Λόρενς και Αθανασιάδη αντίστοιχα. Να σημειωθεί πως Βιβιάν και Σακελλαρίου συνέχισαν τις αποθεραπείες τους με ατομικό πρόγραμμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.