Μαρινάκης: «Πρωτάθλημα και Ευρώπη»

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στους «ερυθρολεύκους», εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της πρεμιέρας του Champions League.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στους «ερυθρολεύκους», εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της πρεμιέρας του Champions League. Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων Ελλάδος ξεκαθάρισε πως η παραμονή στην κορυφή της Ελλάδα είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, όμως τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και δυνατοί στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και την Σάλκε για το Champions League. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει μια καλή παρουσία στο Champions League, ενώ ζήτησε μια καλή εμφάνιση στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Σάλκε.

Αρχικά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε: «Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος».
 
Στην συνέχεια, τόνισε για τους φιλάθλους: «Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή με τη Σάλκε! Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε! Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο. Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας».
 
Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε: «Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας! Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.