Μεγάλο βάρος στην τακτική

Στον τομέα της τακτικής έχει ρίξει το βάρος των προπονήσεων ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είχε την Πέμπτη και τους διεθνείς στη διάθεσή του.

Στον τομέα της τακτικής έχει ρίξει το βάρος των προπονήσεων ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είχε την Πέμπτη και τους διεθνείς στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφιέρωσαν την προπόνηση σε τελειώματα φάσεων και στην συνέχεια, χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα. Ο Ζαρντίμ σταματούσε αρκετές φορές το ματς, προκειμένου να δώσει οδηγίες στους παίκτες του. Παράλληλα, ο Πορτογάλος δούλεψε και στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Γκρέκο, Μασάντο, Χολέμπας, Πάντελιτς και Τοροσίδης, προπονήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ. Οι Μανιάτης και Αβραάμ Παπαδόπουλος προπονήθηκαν ατομικά.

Το παρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε επιτροπή της UEFA, αποτελούμενη από ειδικούς σε θέματα ντόπινγκ. Ο έλεγχος που έγινε σε δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ήταν αιφνίδιος, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις και φυσικά είχε να κάνει με την επερχόμενη (Τρίτη 18/9) αναμέτρηση του Champions League, πρώτη για τη φάση των ομίλων, απέναντι στη Σάλκε.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές που πέρασαν από έλεγχο είναι οι εξής: Κάρολ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μανωλάς, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Γκρέκο και Μέγιερι.

Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 9:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.