Βλάχος: «Είδα καλά πράγματα» (vid)

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Ρέξαμ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Ρέξαμ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η «Ένωση» χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά, ωστόσο υποστήριξε πως βλέπει μεγάλη βελτίωση.

«Είμαστε μπουκωμένοι. Έχουμε σχεδόν ένα μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αρχίζουμε πάντα άσχημα τα παιχνίδια, γιατί δεν έχουμε την ταχύτητα και το καθαρό μυαλό, αλλά όσο περνά η ώρα ανεβαίνει η ομάδα. Το 3-1 δεν έχει σημασία για μένα, το θέμα είναι ότι είδα καλά πράγματα.

Θα το έλεγα ακόμη κι αν χάναμε με 100-0. Σημασία έχει που βγήκαν φάσεις και τα πράγματα που δείχνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε πολλή δουλειά, χρειάζεται πίστη και υπομονή από όλους. Βλέπω τεράστια βελτίωση, αλλά έχουμε πολλά ελαττώματα γιατί έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά κι ελπίδα στον κόσμο, που είναι μόνο στη στενοχώρια», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο χαφ μπροστά τους, αριστερό μπακ και επιθετικούς. Η ομάδα χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση σε όλους τους τομείς για να βοηθηθούν και αυτά τα παιδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.