Θέλει να δώσει απαντήσεις ο Ρομπέρ

Ο Μπερτράν Ρομπέρ τόνισε ότι περιμένει να πάρει ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη και να του αποδείξει ότι αξίζει να έχει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Μπερτράν Ρομπέρ τόνισε ότι περιμένει να πάρει ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη και να του αποδείξει ότι αξίζει να έχει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Sport 103” ενόψει της πρώτης προπόνησης του “δικέφαλου του Βορρά”.

Αναλυτικά, όσα είπε:

“Περιμένω την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Περιμένω να υπάρχει μία καλύτερη σεζόν για την ομάδα και για εμένα, γιατί πέρσι ήταν μία δύσκολη περίοδος. Φέτος έχουμε έναν καινούργιο προπονητή και ελπίζω να πετύχουμε κάτι στο Κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα. Να πετύχουμε κάτι καλό αυτήν τη χρονιά.

«Δεν ξέρω αν θα είναι το καλύτερο για μένα. Θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά για να αποδείξω στον προπονητή, ότι αξίζω μία θέση στην ομάδα και την ενδεκάδα. Έχω την αίσθηση ότι ο Μπόλονι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Στο ξεκίνημα μου είχε μιλήσει με καλά λόγια, αλλά η μη χρησιμοποίηση μου με έριξε ψυχολογικά. Παρά τη δουλειά στις προπονήσεις δε μπορούσα να πάρω τα πάνω μου.

Στη διάρκεια της χρονιάς δε μιλήσαμε. Μου είχε πει ότι του αρέσω σαν παίκτης. Νομίζω ότι δεν του άρεσα σαν ποδοσφαιριστής και για αυτό δεν πήρα ευκαιρίες. Με τον νέο προπονητή ελπίζω ότι θα πάρω ευκαιρίες. Θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.