Τέλος Δώνης από τον Ατρόμητο

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης, μετά από τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ομάδα του Περιστερίου.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ομάδα του Περιστερίου. Ο Έλληνας τεχνικός είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε στον πάγκο του Ατρομήτου τρία χρόνια, τον οποίο οδήγησε σε δυο τελικούς του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επίσης και στην εφετινή έξοδο στο Europa League.

Ο Γιώργος Δώνης είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, ο οποίος περίμενε την απάντηση του πρώην, πλέον, προπονητή του Ατρομήτου. Ο Δώνης ζήτησε παράταση μίας βδομάδας, αλλά δεν την πήρε, με αποτέλεσμα να αποφασίσει για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη.


Στην σημερινή συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια και συνδυάστηκε με τις δύο συνεχόμενες συμμετοχές του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την εκπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, την καλύτερη στα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.


Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του Μάκη Αγγελίννα, Μίοτραγκ Μένταν, Γρηγόρη Γεωργίτσα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.


Ο Γιώργος Δώνης κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας σε 96 παιχνίδια πρωταθλήματος και play offs με απολογισμό 32 νίκες, 34 ισοπαλίες και 30 ήττες. Στο Κύπελλο Ελλάδας και σε 15 αγώνες, ο απολογισμός είναι 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με κορυφαίες βέβαια στιγμές τις δύο συμμετοχές της ομάδας μας στον τελικό του θεσμού πέρσι και φέτος. Συνολικά κοουτσάρισε τον Ατρόμητο σε 111 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.