Σίσιτς: «Μέχρι τέλους στον ΟΦΗ»

Στον ΟΦΗ θέλει να παραμείνει έως το τέλος της καριέρας του ο Μίρνες Σίσιτς, όπως ξεκαθάρισε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στον ΟΦΗ θέλει να παραμείνει έως το τέλος της καριέρας του ο Μίρνες Σίσιτς, όπως ξεκαθάρισε στην ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την καριέρα του στην κρητική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Αρχικά, ο Σίσιτς τόνισε για τον ΟΦΗ: «Ήταν σωστή η επιλογή που έκανα. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Βρέθηκα σε ένα πολύ καλό γκρουπ, με παίκτες που είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Όλοι οι παίκτες προσπαθήσαμε για το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Άλλες φορές η προσπάθεια μας στέφθηκε με επιτυχία και άλλες όχι. Όμως ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι όλοι οι παίκτες θέλαμε σε κάθε αγώνα την επιτυχία για τον ΟΦΗ. Συνολικά πιστεύω ότι η σεζόν είναι επιτυχημένη για τον ΟΦΗ, παρά τα πολλά προβλήματα κυρίως στον οικονομικό τομέα που αντιμετωπίσαμε».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε για το αν θέλει να παραμείνει στην κρητική ομάδα και τη νέα σεζόν: «Φυσικά. Όχι μόνο θέλω να συνεχίσω, αλλά θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Θέλω να γεράσω ποδοσφαιρικά στην ομάδα μου. Όμως δεν αρκεί μόνο η δική μου διάθεση. Θα πρέπει να το θέλουν κι άλλοι. Θα πρέπει να το θέλει και η διοίκηση. Δεν έχω ακόμη κάποια επίσημη πρόταση από την ομάδα. Φυσικά και αναγνωρίζω ότι η νέα διοίκηση έχει αναλάβει μόλις μερικές ήμερες και δεν είναι δυνατόν μέσα σε 2-3 24ώρα να κλείσει όλα τα θέματα. Όμως με την ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι η χρονιά για όλους μας που είμαστε στον ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολη. Εφόσον αλλάξει η κατάσταση κυρίως στον οικονομικό τομέα και η ομάδα μπορέσει να βρει τις αναγκαίες λύσεις ειλικρινά δεν θέλω να φύγω από τον ΟΦΗ. Σήμερα έχω τρεις προτάσεις. Η μια είναι από την Κύπρο και είναι πολύ καλή. Όμως θέλω πρώτα να μιλήσω με τη διοίκηση της ομάδας μου. Δεν το κρύβω ότι νιώθω σαν να είμαι πολλά χρόνια στον ΟΦΗ. Όμως θα πρέπει οι συνθήκες δουλειάς να αλλάξουν προς το καλύτερο τη νέα σεζόν. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη δυναμική και κόσμο που είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα».

Τέλος, ο Σίσιτς αναφέρθηκε και στην κλήση του στην Εθνική Σλοβενίας: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με καλούν να αγωνισθώ στην εθνική ομάδα της πατρίδας μου. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά για τη νέα πρόσκληση που δέχθηκα. Πιστεύω ότι είναι σημαντική στιγμή για κάθε επαγγελματία παίκτη να έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.