Τζιμπούρ: «Έχουμε μεγάλη… λύσσα»

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το νταμπλ και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το νταμπλ και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι προσγειωμένοι και να κοιτούν ξεχωριστά τις αναμετρήσεις. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν:

Στο αν το γκολ κόντρα στην Ρούμπιν, ήταν το πιο τυχερό στην καριέρα του: «Με διαφορά».

Στο «αίτημα» του κόσμου για κατάκτηση του Europa League: «Συχνά όταν μιλάμε για ευρωπαϊκό Κύπελλο είναι ένα όνειρο. Όλοι το θέλουμε, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

Στο αν έχει ξεπεράσει το… σοκ από το κρύο στην Μόσχα: «Λατρεύω να παίζω στο κρύο».

Στο τι γνωρίζει από τη Μέταλιστ: «Μέχρι στιγμής δεν ξέρω πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο της Ουκρανίας και Ρωσίας έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, γιατί έχουν κρατήσει μερικά στοιχεία, όπως την πειθαρχία και τη δύναμη και προσέθεσαν τη τεχνική με παίκτες από την Λατινική Αμερική».

Στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Εγώ έχω πολύ όρεξη όπως και η υπόλοιπη ομάδα και νομίζω ότι αποδείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Με τη λύσσα και την όρεξη που έχουμε νομίζω ότι τα πράγματα μπορεί να είναι καλά για μας και στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και στο Europa League».

Στον Κάρολ: «Όπως είπα και πριν και στον αγώνα στην Ρωσία και στον επαναληπτικό, ήταν αποφασιστική η δράση του για μας. Είναι πολύ ταπεινός. Ήρθε το χειμώνα, ήταν δεύτερος τερματοφύλακας, έκανε ότι μπόρεσε και απέδειξε τι δυνατότητες έχει».

Στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τον ελληνικό λαό είναι καλό να έχει έναν εκπρόσωπο στην Ευρώπη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι σημαντικό να βλέπουμε πως μια ομάδα εκπροσωπεί την χώρα στο εξωτερικό. Αγωνιστικά, είναι σημαντικό γιατί είναι πολύ λίγες οι ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Νομίζω ότι ήμασταν σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους του Champions League και εκπροσωπήσαμε τη χώρα και νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Βλέπετε ότι καταφέραμε και στην Ρωσία κερδίσαμε, εκεί όπου πολλές ομάδες έφαγαν τα μούτρα τους. Κρατήσαμε τα πόδια μας στο έδαφος και νομίζω ότι για τον Ολυμπιακό είναι καινούριο να αγωνίζεται εκτός έδρας και να έχει ελπίδες για τη νίκη, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.