Αυτή είναι η προτεραιότητα της ΑΕΚ

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του novasports.gr ποια προτεραιότητα έχουν θέσει οι άνθρωποι της Ένωσης για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν (το λιγότερο) σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά με ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν βασικές επιλογές της ενδεκάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας, εννοείται σε άμεση επικοινωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θεωρούν ότι ο “κορμός” του έμψυχου δυναμικού δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά είναι απαραίτητο να γίνουν συγκεκριμένες ποιοτικές κινήσεις που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κινήσεις στην κορυφή της επίθεσης, στα άκρα και στην άμυνα, αφού όλα δείχνουν πως (αργά ή γρήγορα) θα προχωρήσει η μεταγραφή του Βράνιες στην Άντερλεχτ.

Απ’ τη στιγμή που οι “κιτρινόμαυροι” δεν προτίθενται να κάνουν πολλές κινήσεις, επιθυμούν να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεγμένες. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε δεν βιάζονται να τις ολοκληρώσουν. Ως προτεραιότητα μάλιστα έχουν θέσει την απόκτηση του ακραίου επιθετικού και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τη συγκεκριμένη απόφαση. 

Αυτό που έχουν συζητήσει είναι ότι στην επίθεση υπάρχουν ήδη οι Μάρκο Λιβάια, Γιώργος Γιακουμάκης. Στην άμυνα είναι “ετοιμοπόλεμοι” οι Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος και Τσόσιτς (μαζί με τον Άνταμ Τζανετόπουλο, τον οποίο θα τσεκάρει στην προετοιμασία ο Ουζουνίδης), ενώ αντίθετα για τα άκρα της επίθεσης υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Αλμπάνης μαζί με παίκτες που μπορούν να παίξουν και εκεί (Μάνταλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης). Αλλά δεν είναι κλασικοί εξτρέμ. Γι’ αυτό και αποτελεί προτεραιότητα για τους “”κιτρινόμαυρους” η απόκτηση τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται στα πλάγια.

Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει, για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή σε διαφορετική θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.