Προύσαρης: «Μεγαλομέτοχος ο Κομπότης»

Ο Γιάννης Κομπότης εξακολουθεί να είναι ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, ξεκαθάρισε ο Άρης Προύσαρης.

Ο Γιάννης Κομπότης εξακολουθεί να είναι ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, ξεκαθάρισε ο Άρης Προύσαρης. Ο πρόεδρος των Βοιωτών αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς επίσης και στους εφετινούς στόχους των νεοφώτιστων στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Προύσαρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

-Για το ξεκίνημα του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λιγκ, τους στόχους του αλλά και για το σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ:
Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ατρόμητου, τον κύριο Σπανό αλλά και τους φιλάθλους για μια άψογη φιλοξενία που είχαμε την Κυριακή στο παιχνίδι μας αυτό είναι και ο δικός μας σκοπός να ξαναγυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και για αν το πετύχουμε αυτό και μάλιστα σε μια εποχή πολύ κρίσιμη για τη χώρα μας απαιτείται αλληλεγγύη και αγάπη και φιλία και συνεργασία γιατί το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία είναι διασκέδαση και όπως έλεγε ένας μεγάλος διανοητής ο Αλμπερτ Κανί, το ποδόσφαιρο είναι η συναυλία που χάρισε ο θεός στους φτωχούς για αν διασκεδάζουν κάθε Κυριακή. Είχε πει κι ένα άλλο ωραίο : “Ότι έμαθα στη ζωή μου περί καθήκοντος και αγωνιστικότητας μου το δίδαξε το ποδόσφαιρο”. Σε όλα στη ζωή υπάρχει μαι νομοτέλεια κλίνουν κύκλοι, ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της βίας, των επεισοδίων και να ξαναγυρίσουν μικρά παιδιά, γυναίκες και να γίνουμε όλοι φίλοι μέσ στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μας χωρίζει τίποτα εκτός από τα ενενήντα λεπτά ο καλύτερος ας κερδίζει. Με αυτές λοιπόν τις σκέψεις θέλω να πω ότι περάσαμε έναν πραγματικό Γολγοθά, θεωρώ ότι ο κύριος Παράσχος και οι συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τιμ της ομάδος έχουν κάνει μια πολύ καλή δουλειά και οι καρποί θα αποδώσουν, όποιος σπέρνει θερίζει. Δεν είναι θέμα τι θα κάνουμε σήμερα, θέμα είναι ν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και αυτός είναι ο σκοπός μας.

-Για το πόσο δύσκολο είναι για μια διοίκηση να σχεδιάζει μια ομάδα χωρίς να ξέρει σίγουρα το που θα παίξει και το δύσκολο πρόγραμμα που έχει αυτή στη συνέχεια:
Έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα ότι χάρη στη δυναμική και την αγάπη που έχει ο κύριος Κομπότης για την ομάδα, παρέδωσε μια ομάδα που δεν οφείλει τίποτα στο δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία, αυτό που λέμε η ομάδα είναι καθαρή . Αυτό είναι εντυπωσιακό γιατί σε πολλά σημεία έχει εγγυηθεί ο κύριος Κομπότης γιατί προέρχεται από μια οικογένεια που οι πρόγονοι του ήταν ιδρυτές του Λεβαδειακού, αγαπά την ομάδα, θα είναι δίπλα της και θα τη στηρίζει πάντα οικονομικά. Μας άνοιξε την ομάδα, είπες ελάτε να την αναλάβετε εσείς που είσαστε παλιά να δημιουργήσετε μια ωραία ατμόσφαιρα. Μας παραδίδει λοιπόν την ομάδα όχι μόνο καθαρή αλλά και δυνατή διότι έκανε μεταγραφές περισσότερο με ελληνικό στοιχείο, ο προπονητής ο κύριος Παράσχος είναι πολύ σοβαρός και ο κύριος Κασναφέρης και οι άλλοι συνεργάτες είναι αξιόλογοι και πλέον θέμα δικό τους πως θα διαχειριστούν αυτό τον αγωνιστικό Γολγοθά. Εμείς ταυτόχρονα κάνουμε μια προσπάθεια να ξαναγυρίσουμε τον κόσμο στο γήπεδο γιατί έλειψε αρκετά χρόνια από τους αγωνιστικούς χώρους. Πιστεύουμε ότι σε αυτό το στοίχημα θα ανταποκριθούμε για αν ξαναγυρίσουμε τον κόσμο στο γήπεδο και ένας συνδυασμός μιας σκληροτράχηλης ομάδας που θα έχει κοντά και τους φιλάθλους μέσα σε ένα πνεύμα αγάπης για όλους τους Έλληνες φιλάθλους πιστεύω ότι θα φέρει μια πολύ καλή χρονιά για το Λεβαδειακό ενώ ταυτόχρονα θα επενδύσουμε πάρα πολύ σε νέα ταλέντα από τη περιοχή μας έτδι ώστε μετά από δύο τρία τέσσερα χρόνια να ξαναδούμε παίκτες από την περιοχή όπως ο Γκώνιας, ο Καάπης, ο Τσάνας, ο Μπέτσας που σε άλλες εποχές είχαν διαπρέψει και έφτασαν να παίξουν και στην Εθνική Ελλάδος. Ήδη έχουμε εντοπίσει στόχους στην ευρύτερη περιοχή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση του κόσμου ο Λεβαδειακός θα καθιερωθεί το ποδοσφαιρικό πανόραμα, στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος.

-Για το αν παραμένει ο κ.Κομπότης μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού:
Είναι ο μεγαλομέτοχος είναι ο μεγαλομέτοχος που θα στηρίζει πάντα οικονομικά την ομάδα, γιατί ο κύριος Κομπότης ήταν στην ομάδα από τα χρόνια τα φοιτητικά τα δικά μου. Εγώ ήμουν στις διοικήσεις του κυρίου Σκλαφάκη, του κυρίου Οικονόμου, του κυρίου Βασιλιά σε αυτούς τους παράγοντες που αγωνίστηκαν για να πάει η ομάδα στην Α’ Εθνική. Τότε ο κύριος Κομπότης ήταν φοιτητής ήταν πάντα κοντά στην ομάδα όταν συγχωνεύτηκαν οι δυο μεγάλο σύλλογοι του τόπου που είχαν ιδρυθεί το 1930 και το 1961και έκαναν το Λεβαδειακό στους ιδρυτές ήταν οι πρόγονοι του. Συνεπώς είμαστε μια δεμένη οικογένεια στη Λιβαδειά, δεν είναι τυχαίο που είναι η μικρότερη πόλη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που έχει ομάδα στην Α’ Εθνική. Έχουμε παίξει έντεκα χρόνια στην Σούπερ Λιγκ, σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτή την αγάπη που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των παραγόντων και την διαιώνιση και την συνέχεια αυτής της ιστορίας και να το δείτε ότι αλλάζουμε, έχουμε γίνει από τα λάθη μας καλύτεροι και ότι σε σχέση με το Γολγοθά που περάσαμε το καλοκαίρι λέω πω ότι δεν σε σκοτώνει δε κάνει πιο δυνατό και ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Με αυτές τις σκέψεις και με απώτερο σκοπό να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και ας είναι κρίσιμη εποχή, απλώνουμε χέρι βοηθείας και ταυτόχρονα επειδή η ομάδα έχει μια δυναμική στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή θα διοργανώσουμε εκδηλώσεις που θα συμπαρασταθούμε σε οικονομικά άπορους της περιοχής μας. Θεωρούμε ότι ο Λεβαδειακός δεν είναι μόνο μια ομάδα είναι και ένας πρεσβευτής της πόλης και θα δίνουμε το παρόν σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις.

-Για το πως θα αντιμετωπίσουν τους αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και τους φιλάθλους:
Μέσα στην ατμόσφαιρα της εποχής που γινόταν σε όλη την Ελλάδα που ξαναήμασταν στην Α’ Εθνική τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να πω συγκεκριμένες ομάδες πάντως ήρθαν οπαδοί συγκεκριμένων ομάδων που έκαναν βανδαλισμούς πρωτόγνωρους στην πόλη, διέλυσαν πλατείες, αυτοκίνητα, τζαμαρίες, εμείς λοιπόν κάνουμε κάλεσμα αγάπης να έρθουν στην πόλη γιατί είμαστε υπέρ της άποψης στο να έρχονται αντίπαλοι φίλαθλοι στα άλλα γήπεδα αλλά με τη σωστή ατμόσφαιρα. Αυτό αν το ξεπεράσουμε με τη βοήθεια όλων θα παμε καλά στο ποδόσφαιρο γενικότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.