Άρης: “Μαγείρεψαν πριν πεινάσουν”

Το «α» και το «ω» του Άρη των τελευταίων 2-3 ετών, είναι ο προγραμματισμός και αυτό πιστώνεται όχι μόνο στον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και σε όσους τον περιβάλουν

Ένα χρόνιο πρόβλημα στον ποδοσφαιρικό Άρη που ακούει στο όνομα «προγραμματισμός», φαίνεται πως σταδιακά βρίσκει την λύση του.

Μια άγνωστη – μέχρι τα πρόσφατο παρελθόν – λέξη, έχει μπει στο «πετσί» των ιθυνόντων της ομάδας με αποτέλεσμα να μην θεωρηθεί καθόλου υπερβολικό αν κάποιος υποστηρίξει ότι ο Άρης της σεζόν 2021 – 2022, είναι ήδη έτοιμος.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το ρόστερ δεν χρίζει ενίσχυσης.

Υπάρχουν κενά που εντοπίστηκαν και που πρέπει να καλυφθούν και με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν, έχουν αρχίσει οι προκαταρκτικές συζητήσεις.

Οι επαφές μεταξύ Μάντζιου – Καρυπίδη για το συγκεκριμένο θέμα είναι σχεδόν καθημερινές, αλλά αυτό δεν είναι τον ζητούμενο.

Το θέμα είναι τι θα συμβεί στο ενδεχόμενο αρνητικής εξέλιξης στο θέμα Ντουρμισαϊ που ταλαιπωρεί τον σύλλογο.

Εάν η απάντηση του CAS (κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα γνωστοποιηθεί), δεν είναι ευνοϊκή για τον Άρη, αυτομάτως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρείται με ποινή  απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους (για το καλοκαίρι του 2021 και για τον Ιανουάριο του 2022).

Εδώ λοιπόν φτάνουμε στο δια ταύτα….

Με τις ενέργειες των υπεύθυνων της διοίκησης από το περασμένο καλοκαίρι και σε συνδυασμό με την ανανέωση των συμβολαίων του Σάσα (για τρία χρόνια) και του Δεληζήση (αναμένεται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα) η ομάδα έχει ένα πλήρες ρόστερ, για την ερχόμενη περίοδο.

Το κυριότερο, αποφεύγεται η επανάληψη εκείνης της θλιβερής εικόνας της περσινής σεζόν των play off, όπου στα παιχνίδια ο Άρης παρουσιαζόταν με 11-12 παίκτες (κάποιες φορές έχοντας ως αλλαγή… έναν τερματοφύλακα).

Το καλοκαίρι του 2022, λήγουν 17 συμβόλαια, ενώ σε αυτούς συνυπολογίζουμε όσους αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες (Λόπεθ, Ντάκοβιτς, Χατζηπιρπιρίδης, Αντέμ), όπως και τους νεαρούς που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και οι οποίοι έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια.

Οι μόνοι που δεν υπολογίζονται για τη ερχόμενη περίοδο (προς το παρόν τουλάχιστον), είναι οι δανεικοί Σίλβα και Ιωάννου.

Με απλά λόγια, το φετινό καλοκαίρι ακόμη και στο άσχημο σενάριο -αρνητική εξέλιξη από CAS – θα είναι απόλυτο ήρεμο για τους «κιτρινόμαυρους».

Μια κατάσταση στην οποία δεν ήταν συνηθισμένοι οι φίλοι της ομάδας και σίγουρα τους έχει λείψει.

Μια κατάσταση όπου ήρεμοι, με τις  παρέες τους, θα συζητάνε αποκλειστικά και μόνο για αγωνιστικά ζητήματα κάνοντας τα πλάνα τους για τους επόμενους στόχους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.