ΑΕΚ: Μάνταλος 2024!

Σε καταρχήν συμφωνία έχουν έρθει ΑΕΚ και Μάνταλος για ανανέωση συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας μέχρι το 2024. Υπογραφές μετά την Εθνική.

ΑΕΚ και Μάνταλος αναμένεται να συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον μέχρι το 2024 καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για νέο συμβόλαιο. 

Ύστερα από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, επήλθε σήμερα συμφωνία της Ένωσης με τον αρχηγό της. Μάλιστα μετά και από σημερινή επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν πρέπει να χρειάστηκαν πάνω από δύο λεπτά για να επιτευχθεί η συμφωνία. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να συνταχθεί και να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο.

Αυτό αναμένεται να γίνει μετά το πέρας των υποχρεώσεων του διεθνούς με την Εθνική ομάδα, μετά τις 31 Μαρτίου. Έτσι, ο Πέτρος Μάνταλος θα φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος για άλλα τρία χρόνια.

Η ΑΕΚ με αυτή την κίνηση “δένει” τον αρχηγό της και σε περίπτωση που έρθει νέα πρόταση από το εξωτερικό θα διαπραγματευτεί από άλλη βάση, καθώς είναι διαφορετικό το συμβόλαιό του να λήγει το 2024 και διαφορετικό το 2022 όπως το εν ισχύ συμβόλαιο.

Αν ολοκληρώσει το νέο του συμβόλαιο θα συμπληρώσει δεκαετία στην Ένωση, πράγμα σπάνιο για τη σύγχρονη ποδοσφαιρική εποχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.