«Μίλησε με Σινάνι ο Καρεμπέ»

Δημοσίευμα από το Λουξεμβούργο αναφέρει ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε συνομιλία με τον Ντάνιελ Σινάνι μετά το ματς Ολυμπιακού - Ντουντελάνζ.

Δημοσίευμα από το Λουξεμβούργο αναφέρει ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε συνομιλία με τον Ντάνιελ Σινάνι μετά το ματς Ολυμπιακού – Ντουντελάνζ.

Ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί ως μεσοεπιθετικός αλλά και στο δεξί άκρο, ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας από το Λουξεμβούργο στην πορεία προς τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ σκόραρε στην ήττα της ομάδας του στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 5-1 τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την Τageblatt, οι εμφανίσεις του Σινάνι (ο οποίος έχει γεννηθεί στο Κόσοβο αλλά είναι διεθνής με το Λουξεμβούργο), έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, ομάδων από την πρώτη και την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά και της ολλανδικής Eredivisie.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, το δημοσίευμα αναφέρει ότι μετά το ματς στο Φάληρο, ο Κριστιάν Καρεμπέ «αναζήτησε προσωπικά τον Σινάνι και είχε έντονη συνομιλία με τον ταλαντούχο παίκτη που είχε μόλις σκοράρει το πρώτο γκολ της Ντουντελάνζ στο Γιουρόπα Λιγκ».

Οι άνθρωποι της Ντουντελάνζ, εμφανίζονται απρόθυμοι να αφήσουν τον παίκτη να φύγει τον Ιανουάριο καθώς δύσκολα θα βρουν αντικαταστάτη. «Δεν μπορούμε να συμφιλωθούμε με την ιδέα ότι θα φύγει το χειμώνα. Όμως έχουμε ήδη μιλήσει μαζί του και με τον πατέρα του, που φλερτάρουν με μεταγραφή τον Ιανουάριο», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της Ντουντελάνζ Ρομέν Σουμάχερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.