Ολυμπιακός: Χωρίς Ραφίνια και Σωκράτη με Απόλλωνα

Ο Ραφίνια θα απουσιάσει απ' το παιχνίδι με τον Απόλλωνα μετά την έλευση Λαλά. Απών και ο Σωκράτης ο οποίος ανεβάζει στροφές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας ματς της 19ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης (31/01, 19.30, NS1HD). Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο Βαλμπουενά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα ο Ραφίνια δεν είναι μεταξύ των εκλεκτών του Μαρτίνς. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έρθει άμεσα σε επικοινωνία με τη διοίκηση των Πειραιωτών για τη λύση της συνεργασίας τους, μετά και την απόκτηση του Κένι Λαλά απ’ τους Πειραιώτες. Όπως διαβάσατε στο novasports.gr ο Ραφίνια είναι ο επικρατέστερος προς αποχώρηση από τους παίκτες που καλύπτουν το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε για δεύτερο ματς πρωταθλήματος εκτός αποστολής, ακολουθώντας το δικό του πρόγραμμα για ν’ αποκτήσει τη φυσική κατάσταση που απαιτείται για να μπει σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό. 

Αναλυτικά η αποστολή: 

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.