Ολυμπιακός: Ο προπονητής της Πάσος για τον Ρέμπτσιουκ

Ο προπονητής της Πάσος Φερέρια δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα γράφονται για τον Μολδαβό και το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός έχει στο κάδρο των διαπραγματεύσεων τον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ για τη θέση του αριστερού μπακ, μετά την αποχώρηση από το ρόστερ του Ρούμπεν Βινάγκρε. Την ίδια ώρα η Πόρτο φαίνεται πως ενδιαφέρεται εξίσου για την απόκτηση του Μολδαβού ποδοσφαιριστή της Πάσος Φερέιρα, ωστόσο οι Πειραιώτες παραμένουν στο… τιμόνι των συζητήσεων.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο προπονητής της Πάσος Φερέρια, Πέπα, μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Φαρένσε, που αποτέλσε και την ενδέκατη συμμεοχή του στο πρωτάθλημα για φέτος. Ο 40χρονος προπονητής ανέφερε: “Δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι να αποφασίσει με καθαρό μυαλό. Είναι ώριμος, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση οι παίκτες μου να ανεβάζουν τις μετοχές τους, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τελικά”. 

Οι δηλώσεις του Πέπα ουσιαστικά φανερώνουν τον… οργασμό των διαπραγαμτεύσεων για τον Ρέμπτσιουκ, αλλά και το δίλημμα του παίκτη για την τελική απόφαση του. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες, ωστόσο η βασική θέση για την οποία θα παλέψει ο Μολδαβός στους “ερυθρόλευκους” είναι μεγάλο δέλεαρ, καθώς στην Πόρτο προορίζεται να μείνει στη σκιά του Ζαϊντού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.