Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο Κετσμπάγια έσπασε την “κατάρα” (vid)

Ο Τιμούρ Κετσμπάγια πέτυχε το πρώτο του γκολ για την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Ο Τιμούρ Κετσμπάγια πέτυχε το πρώτο του γκολ για την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Η ΑΕΚ των τριών σερί πρωταθλημάτων δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα το αρνητικό σερί εκτεινόταν από το 1989 ως το 1994 με πέντε σερί ήττες. Μάλιστα η τελευταία της νίκη ήταν στο ΟΑΚΑ καθώς στο Καραϊσκάκη συγκεκριμένα είχε να νικήσει τον Ολυμπιακό έντεκα χρόνια.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ανοίξει λογαριασμό με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Γεωργιανός Τιμούρ Κετσμπάγια. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ βρισκόταν ήδη 12 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και έψαχνε κάποιες μεμονωμένες νίκες για να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της. Μια τέτοια νίκη ήρθε στις 19 Νοεμβρίου του 1994.

Ο Χρήστος Κωστής βρήκε ωραία στην κίνησή του τον Κετσμπάγια κι εκείνος με ωραίο αριστερό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ για αν ακολουθήσει μια ονειρεμένη τριετία σε ατομικό επίπεδο που έφερε την μεταγραφή του στη Νιούκαστλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.