Αυτά φέρνει ο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό!

Λάτρης της πειθαρχίας, των αποτελεσμάτων και της φυσικής κατάστασης είναι ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει το "τιμόνι" του Παναθηναϊκού.

Με τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, μονάχα μια συγκλονιστική ανατροπή στα δεδομένα θα αποτρέψει τη συνεργασία μεταξύ των πλευρών. 

Μετά από μια τετραήμερη αναζήτησή στην αγορά, οι Πράσινοι αποφάσισαν να προκρίνουν την περίπτωση του Μπόλονι για τρεις λόγους. Αρχικά γιατί έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους, κατά δεύτερο λόγο γιατί έχει περάσει από την Ελλάδα και έχει γνώση της ποδοσφαιρικής μας πραγματικότητας, αλλά και γιατί είναι λάτρης της πειθαρχίας. Και το τελευταίο ήταν… προαπαιτούμενο στοιχείο για το νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού. 

Ο Μπόλονι δεν πρόκειται να φέρει την… ποδοσφαιρική επανάσταση στους Πράσινους. Άλλωστε έχουμε όλοι λίγο – πολύ εικόνα από τη φιλοσοφία που έχει ο Ρουμάνος τεχνικός. 

Δεν τρελαίνεται για το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά για τα αποτελέσματα και δεν θα στεναχωρηθεί αν η ομάδα του δεν βγάλει… μάτια, αλλά πάρει τελικά τη νίκη. Ασφαλώς και δεν υπάρχει προπονητής ο οποίος δεν επιθυμεί τον ιδανικό συνδυασμό καλού ποδοσφαίρου – αποτελεσμάτων, ωστόσο η νίκη είναι η αγαπημένη λέξη του Μπόλονι! Πάντως στην Αντβέρπ κατάφερε να πάρει αποτελέσματα και να παίξει ικανοποιητικό ποδόσφαιρο!

Η πειθαρχία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας. Είτε την κερδίζει, είτε την επιβάλλει, ο Μπόλονι θέλει οι παίκτες του να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του και να εφαρμόζουν όσα θέλει ακόμα και στις προπονήσεις. Στο παρελθόν δεν δίστασε να διώξει παίκτη του από την προπόνηση γιατί ήταν πιο… χαλαρός στις ασκήσεις, ενώ δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε πειθαρχικά παραπτώματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι λειτουργεί σε με απολυταρχική νοοτροπία, ωστόσο είναι ένας προπονητής παλαιάς κοπής και θέλει όλα να λειτουργούν “ρολόι”. 

Όλες οι ομάδες του Μπόλονι είχαν καλή φυσική κατάσταση και έτρεχαν πολύ και αυτό γιατί ο 67χρονος προπονητής δίνει μεγάλη βάση σε αυτό το κομμάτι και θέλει οι παίκτες του να είναι fit και να μην αφήνουν… σπιθαμή ακάλυπτη στο γήπεδο. Ενδεχομένως να προτιμήσει έναν πιο εργατικό παίκτη από έναν ταλαντούχο, αλλά λιγότερο αθλητικό, γιατί είναι επιθυμία του οι ομάδες του να βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση και να πιέζουν τον αντίπαλο. Σε αυτό το κομμάτι θα χρειαστεί λίγος χρόνος, καθώς οι Πράσινοι έχουν παρουσιάσει ένα μικρό πρόβλημα και στην εκκίνηση της σεζόν ήταν αρκετά “μουδιασμένοι”. 

Πιθανότατα εξαιτίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Μπόλονι στη Σπόρτινγκ να δημιουργήθηκε ο “αστικός μύθος” ότι του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Μπόλονι δούλεψε στις περισσότερες ομάδες του με έμπειρους παίκτες και όχι με νεαρούς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλείσει τα… μάτια όταν δει έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να ξεχωρίζει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.