Ο Πέπε στα χνάρια του Γκιλιέρμε!

Πως ο Πέδρο Μαρτίνς προτίθεται να ενσωματώσει τον Πορτογάλο στον κορμό του Ολυμπιακού!

Ήταν 15Αυγουστος του 2018 όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκιλιέρμε. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων της ομάδας ήταν μεγάλος για έναν ποδοσφαιριστή που παρουσιαζόταν ως αυτό που εξελίχθηκε! Έναν εγκεφαλικό χαφ που έκοβε και έραβε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η ανυπομονησία ήταν τεράστια από τους φίλους της ομάδας, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μοιραζόταν τις ίδιες σκέψεις με την εξέδρα.

Ο Γκιλιέρμε πήρε την πρώτη του συμμετοχή στις 27 Σεπτεμβρίου σε ένα ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ενώ στις 4 Οκτωβριου έπαιξε το πρώτο πραγματικά ανταγωνιστικό 90λεπτο με τη Μίλαν στην Ιταλία. Στη Super League αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ολόκληρο ματς την 5η αγωνιστική της σεζόν 2018-2019, στις 7 Οκτωβρίου απέναντι στην ΑΕΚ. Η συνέχεια ήταν… ενδεκαδάτη για τον Γκιλιέρμε μέχρι και να αποχωρήσει φέτος για την Αλ Σαντ. 

Το συμπέρασμα είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν χτίζει τη φιλοσοφία της ομάδας πάνω σε πρόσωπα, αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Τα πρόσωπα προσαρμόζονται στο γενικότερο σύνολο. Έτσι θα συμβεί και με την περίπτωση του Πέπε. Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (20.30, NS2HD), αλλά και από εκείνα με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League. Ο Μαρτίνς δεν βιάζεται να πάρει πράγματα από τον Πέπε και θα περιμένει όσο χρειαστεί για να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στην αρχή της σεζόν, όντας ακόμα στο ρόστερ της Γκιμαράες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.