Ο Παναθηναϊκός ρώτησε ΠΑΟΚ για Ουάρντα

Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ γύρω από μια υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει βάση. Ποια η δυσκολία.

Ο Αμρ Ουάρντα στα 26 του χρόνια ψάχνει να βρει την ποδοσφαιρική του “Ιθάκη” αλλά ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του ώθησε τον ΠΑΟΚ να τον δανείζει και να μην του παρέχει σταθερή θέση στο ρόστερ της ομάδας. 

Η ποιότητα του είναι δεδομένη αλλά για να βγει στο γήπεδο στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό χρειάζεται δίπλα του έναν άνθρωπο όπως ο Νταμίρ Κάναντι που να έχει την όρεξη να ασχοληθεί και με την ποδοσφαιρική του ευφυΐα αλλά και με την ασταθή ψυχοσύνθεσή του.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό, όπως επίσης γνωρίζουν πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του πέρα από το 2021. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του novasports.gr οι “πράσινοι” ρώτησαν τον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Αιγύπτιου.

Γιατί είναι δύσκολο να γίνει αυτή η μετακίνηση

Στον Δικέφαλο του βορρά δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του στο “Τριφύλλι” αλλά πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα ώστε να είναι για όλους μια περίπτωση “win win”. Ο δανεισμός είναι πλέον δύσκολος καθώς με το συμβόλαιο να λήγει το 2021 δεν έχει κάποιο νόημα, εκτός αν υπάρξει κάποια ειδική συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός δε θα ήθελε να βγάλει λεφτά από το ταμείο για να αγοράσει τον παίκτη, συνεπώς μόνο στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος (ή με κάποιο μικρό αντίτιμο) θα μπορούσε να εξετάσει αυτή την προσθήκη στο ρόστερ του.

Το συμβόλαιό του επίσης είναι ιδιαίτερα υψηλό, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η χρηματιστηριακή του αξία έχει μειωθεί, με αποτέλεσμα να πρέπει να πειστεί ο ποδοσφαιριστής για ένα αρκετά πιο μικρό συμβόλαιο. 

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως ο Αμρ Ουάρντα είναι θετικός στο να φορέσει την πράσινη φανέλα, αλλά όλα είναι θέμα διαπραγματεύσεων, καθώς κι ο ίδιος δε θα ήθελε να δει πολύ μεγάλη μείωση στο συμβόλαιό του. Από την άλλη κι ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να “τινάξει την μπάνκα” για ένα συμβόλαιο παρόμοιο με αυτό που είχε στον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.