Παναθηναϊκός: Υπαρκτό ενδιαφέρον Λεγανές για Καρλίτος

Οι πληροφορίες του novasports.gr αναφέρουν πως είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Λεγανές για τον Καρλίτος.

Οι Ισπανοί το… προχώρησαν αρκετά και έκαναν λόγο για πρόταση της Λεγανές στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Καρλίτος, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους Πράσινους. Όμως όπου υπάρχει… καπνός, υπάρχει συνήθως και φωτιά και οι πληροφορίες του novasports.gr αναφέρουν πως είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για τον Ίβηρα φορ του Τριφυλλιού. Όμως απέχει αρκετά το ενδιαφέρον από μια επίσημη πρόταση! 

Μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία, η Λεγανές βρίσκεται σε φάση… αναδιοργάνωσης και αναζητά ένα μερικό λίφτινγκ στο ρόστερ της. Ο Καρλίτος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό παρακολούθηση εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από τη Λεγανές και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για την ισπανική ομάδα, ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν μπορούν να πλησιάσουν τις οικονομικές απαιτήσεις που θα είχε ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη και η ιστορία, τουλάχιστον για την ώρα, σταματάει κάπου εδώ. Oι Pepineros έκαναν μια διερευνητική επαφή, αντιλήφθηκαν ότι ο Καρλίτος είναι πανάκριβος για τα οικονομικά τους δεδομένα και δεν έδειξαν διάθεση να αρχίσουν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. 

Άλλωστε και οι Πράσινοι δεν έχουν καμία πρόθεση παραχώρησης του Καρλίτος, ο οποίος ακόμα δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε φιλικό παιχνίδι με το Τριφύλλι! Το ένα εκατομμύριο ευρώ που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει η Λεγανές για το νέο της επιθετικό μοιάζει με… ψίχουλα μπροστά τις απαιτήσεις που θα είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τον Ισπανό επιθετικό, ωστόσο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Καρλίτος διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Λεγανές και γνωρίζει ότι η πόρτα του ισπανικού συλλόγου είναι ανοικτή… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.