ΠΑΟΚ: Κυριάκος: «Ικανοποιημένοι από την σε βάθος κατάθεση των επιχειρημάτων μας»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης διαδικασίας στο CAS

Έπειτα από εντεκάωρη διαδικασία ολοκληρώθηκε η εξέταση της καταγγελίας του ΠΑΟΚ από το CAS. 

Η πολυμελής αντιπροσωπεία που έδωσε το παρόν εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός πως τους δόθηκε η δυνατότητα να καταθέσουν όλα τους τα επιχειρήματα, με τους διαιτητές του διεθνούς οργάνου να μπαίνουν στην ουσία της καταγγελίας. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας ο Κυριάκος Κυριάκος

«Τελείωσε μια επίπονη διαδικασία στο μέρος που εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα τελειώσει η υπόθεση καταγγελίας του Ολυμπιακού. Καταθέσαμε για πρώτη φορά σε δικαστήριο όλα τα επιχειρήματα τόσο για την ουσία της καταγγελίας, όσο και γιατί η γνωμάτευση της ΕΕΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι δεσμευτική.

Απέναντί μας για ακόμη μια φορά είχαμε την ξεκάθαρη στρατηγική του Ολυμπιακού να υπερασπιστεί την απόλυτη αυθεντία της ΕΕΑ, της Μαρούπα, του Αρκούδη, του Φαραντούρη και του -διορισμένου από τον κουμπάρο του κ. ΑυγενάκηΤζουλάκη. Καμία άλλη προσπάθεια να αποδείξουν σε μια κανονική διαδικασία την ισχύ της καταγγελίας τους για πολυιδιοκτησία».

Για να καταλήξει το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Φεύγουμε ικανοποιημένοι ότι καταθέσαμε σε βάθος τα επιχειρήματά μας. Παρότι είναι δύσκολο για τους ξένους διαιτητές να προλάβουν να αντιληφθούν τις δαιδαλώδεις πολυνομίες και αντιφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, ευελπιστούμε ότι τους βοηθήσαμε να το επιτύχουν, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που προσβλητικά σχεδόν επέμεινε πως η δική τους άποψη είναι λιγότερο βαρύνουσα από της ΕΕΑ.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε μια δίκαιη απόφαση ως την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος».

Από πλευράς ΠΑΟΚ στη δίκη, παρέστησαν 4 δικηγόροι (και ένας βοηθός), 4 experts, 2 μάρτυρες και ο Κ. Κυριάκος ως εκπρόσωπος του δ/σ.  Δικηγόροι:  Μαυρομάτης, Ibarrola (με τη συνεργάτιδα του) και ο κ. Κατσάς, συν ένας βοηθός του Ibarrola. Ένας expert (ο καθηγητής Τέλλης – εμπορικό). Παράλληλα συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη άλλοι τρεις experts (Λαγαρίας – αθλητικό δίκαιο, Πρεβεδούρου – διοικητικό, Ρόκας – εμπορικό) και δύο μάρτυρες (Ιωάννου – διευθυντής Belterra και Τζώρτζης – γενικός διευθυντής Vialand).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.