ΠΑΟΚ: Χωρίς … ενισχύσεις στο Ηράκλειο

Κανείς εκ των Βιεϊρίνια, Πέλκα δεν επέστρεψε σε πλήρεις ρυθμούς με συνέπεια να μείνουν εκτός από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Η … ενίσχυση που περίμενε ο Αμπέλ Φερέιρα και ο ΠΑΟΚ με την ενδεχόμενη επιστροφή των Βιεϊρίνια, Πέλκα σε κανονικούς ρυθμούς θα καθυστερήσει. 

Αμφότεροι δοκίμασαν μεν αλλά δεν ένιωσαν έτοιμοι προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και να θέσουν εαυτούς στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο 33χρονος Πορτογάλος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, χωρίς όμως να καταφέρει να βγάλει απρόσκοπτα και το υπόλοιπο. 

Την ίιδα στιγμή ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μαζί με τους έτερους δύο τραυματίες, Μίσιτς, Ντόουγκλας αλλά και τους ανέτοιμους Κρέσπο, Ζαμπά έμειναν εκτός αποστολής.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή αναμέτρηση στο “Γεντί Κουλέ” επικεντρώνοντας στα της τακτικής και στις στημένες φάσεις. 

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Πορτογάλου τεχνικού που σε λίγες ώρες θ’ αναχωρήσουν με προορισμό το Ηράκλειο: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.