Το πρώτο “γκολ” του Ολυμπιακού ήταν το τάκλιν του Μπα!

Πως η φάση με τον Λιβάγια στο "ΑΕΚ-Ολυμπιακός", μαρτυρά την απίθανη κατάσταση του Ουσεϊνού Μπα.

Ο Ολυμπιακός ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο καθολικός πρωταγωνιστής. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και το 2-0 ήταν απλά μια δίκαια αποτύπωση της εικόνας του ματς. Πριν σκοράρουν οι Ελ Αραμπί και Καμαρά, ο Ουσεϊνού Μπα ήταν το κεντρικό πρόσωπο μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια σε μία μονομαχία εντός της περιοχής του Ολυμπιακού.

Ο Κροάτης φορ μπήκε με καλό διασκελισμό στην περιοχή των Πειραιωτών στο 35ο λεπτό και ενώ ακόμα δεν υπήρχε σκορ στο ντέρμπι. Πριν καν οπλίσει, ο Ουσεϊνού Μπα πήρε τα βήματα και με ένα ελεγχόμενο και αθλητικό τάκλιν έκλεψε την μπάλα από τον φορ της ΑΕΚ. Τηλεοπτικά φάνηκε πως ήταν μια επιλογή με πολύ ρίσκο για τον Σενεγαλέζο αμυντικό, ωστόσο η κατάσταση του είναι εκπληκτική. Ο Μπα βρίσκεται σε τέτοια σωματική και πνευματική κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο σε οποιαδήποτε συνθήκη.

ΔΕΙΤΕ τη φάση στο 1.04 του video!

Δεν περίμενε να το αποδείξει χθες αυτό. Το κάνει εδώ και καιρό, έχοντας δέσει απόλυτα με τον Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο novasports.gr, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρακολουθείται στενά από συλλόγους του εξωτερικού. Πρόθεση των Πειραιωτών είναι να του ανανεωθεί το συμβόλαιο μέχρι το τέλος των εν Ελλάδι αγωνιστικών υποχρεώσεων και σίγουρα πριν τον επαναληπτικό με τη Γουλβς. Εκεί ο Μπα (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023) μπορεί να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, γι’ αυτό και η ρήτρα του θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί αναλόγως, για να είναι ικανοποιημένη και η διοίκηση του Ολυμπιακού!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.