Ολυμπιακός: Κάθε φορά και άλλος “μπροστάρης”

Για τον Ολυμπιακό αλλάζουν συνεχώς οι διακριθέντες. Οι πρωταγωνιστές μένουν ίδιοι!

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πριν το ξεκίνημα των πλέι οφ αναμενόταν ως ένα από τα πιο δύσκολα της σειράς του μίνι πρωταθλήματος. Οι εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο σταδιακά ξεγύμνωσαν τον Γιώργο Δώνη από επιλογές και στο χορτάρι του “Γ. Καραϊσκάκης” παρατάχθηκε ένας από τους πιο ασύνδετους και λειψούς Παναθηναϊκούς στην πλούσια ιστορία των κλασικών ντέρμπι.

Ενδεικτικό της αδυναμίας εκ μέρους των “πράσινων” να χτυπήσουν στο ματς ήταν το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κάνει δοκιμές και να δώσει ανάσες στον Μασούρα πριν το ντέρμπι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Δοκιμές και ξεκούραση σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το είδαμε κι αυτό. 

Κώστας Φορτούνης και Μάξι Λοβέρα βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζι στο αρχικό σχήμα και έπιασαν από ένα άκρο στο αρχικό 4-3-3 του Μαρτίνς. Ο Έλληνας μέσος φάνηκε να χάνεται στο χλιαρό ρυθμό του ματς, ο Αργεντίνος έδωσε περισσότερα στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο χάθηκε στη μετριότητα. Το σενάριο ίδιο με τα προηγούμενα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ένα γρήγορο γκολ για τον Ολυμπιακό και η δουλειά έγινε πολύ πιο εύκολη. Ο Παναθηναϊκός είχε μια παντελώς ανούσια κατοχή της μπάλας. Ο Ολυμπιακός είχε τα γκολ. 

Οι Πειραιώτες έχουν την άνεση σε κάθε ματς να έχουν και νέο “μπροστάρη”. Ξεκάθαρα ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αυτή τη φορά. Ο Έλληνας μέσος πραγματοποίησε μια πολύ μεστή εμφάνιση και κυριάρχησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο “Μπούχα” είχε τις περισσότερες επαφές στο ματς (75), δείχνοντας διάθεση για πρωτοβουλία, είχε τις περισσότερες εύστοχες πάσες (55), δείχνοντας συνέπεια, είχε τις περισσότερες εύστοχες μακρινές μπαλιές (7), δείχνοντας ακρίβεια, είχε τις περισσότερες ανακτήσεις μπάλας στο χώρο του κέντρου (6).  

Με λίγα λόγια ο Μπουχαλάκης έκανε… box 2 box παρέλαση στο χθεσινό ματς και ήταν ο μπροστάρης της βραδιάς, πίσω από τους σκόρερ Ελ Αραμπί και Γκιλιέρμε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.