Παναθηναϊκός: Παίζοντας για τον επόμενο εργοδότη (pic)

Η σοβαρότητα με την οποία ο Γ. Δώνης και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν τα playoff δείχνει σεβασμό στον Παναθηναϊκό αλλά και αυτοσεβασμό. Όπως το post του Χ. Δώνη.

Έγινε πλέον ξεκάθαρο με τον πιο ηχηρό τρόπο ότι ο Παναθηναϊκός δε θα δει κανένα ματς των play off με αδιαφορία. Το είπε ο Γιώγος Δώνης, το συζήτησαν οι παίκτες μεταξύ τους στο Κορωπί και το έκαναν πράξη στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακή προς απογοήτευση πολλών. 

Ακόμα και χωρίς κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο, αγωνίστηκαν σαν να διεκδικούν θέση στο Champions League. Αυτό ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη σεβασμού στη φανέλα που φοράνε και την ιστορία που αυτή κουβαλά. Μα πάνω απ’ όλα ήταν μια ένδειξη αυτοσεβασμού, με βάση την οποία άφησαν πίσω κάθε δεύτερη σκέψη και μπήκαν στο γήπεδο για να κάνουν όσο καλύτερα μπορούν αυτό που αγαπούν.

Μόνο έτσι άλλωστε θα κλείσουν με θετικό πρόσημο τη χρονιά και εν μέσω μεταγραφικών διεργασιών θα αυξήσουν οι ποδοσφαιριστές τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο για να βρουν ένα καλό συμβόλαιο μετά τη θητεία τους στον Παναθηναϊκό. Αυτό αφορά πρωτίστως τους Γιόχανσον, Ινσούα και Δώνη. 

Ο τελευταίος μάλιστα κλείνοντας τα αυτιά σε όσα γράφονται και λέγονται τον τελευταίο καιρό συνέχισε να δίνει την ψυχή του στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό αλλά και για το μέλλον του. Είναι μαζί με τον Πούγγουρα οι πιο βελτιωμένοι παίκτες της ομάδας αλλά όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός δε θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Τρίβει τα χέρια του λοιπόν ο επόμενός του εργοδότης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.