Δώνης στο novasports: “Θέλω Ευρώπη, σκέφτομαι και Αραβία” (vid)

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στο novasports.gr ο Γιώργος Δώνης αποκαλύπτει τις διεργασίες του για την επόμενη μέρα. Θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό; «Η οικογένειά μου μεγαλώνει με τον ύμνο της ομάδας» λέει συγκινημένος.

Στις 10:00 το πρωί παρακολουθήσατε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Γιώργου Δώνη στο novasports.gr στο οποίο ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πολλά πράγματα γύρω από το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Ένα τέλος που ενώ φαινόταν πως έρχεται με άσχημο τρόπο, εντούτοις, με γνώμονα το καλό της ομάδας, έρχεται σχετικά ομαλά και χωρίς αντιπαλότητες.

Εφόσον όμως τελειώνει από τον Παναθηναϊκό, τί σκέφτεται για το μέλλον του ο Γιώργος Δώνης; Τί διεργασίες έχει κάνει αναφορικά  με την επόμενη μέρα; Χωρίς υπεκφυγές, αποκαλύπτει τις συζητήσεις με ομάδες που έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά και τις σκέψεις του για επιστροφή στις αραβικές χώρες σε περίπτωση που δε βρει στην Ευρώπη αυτό που θέλει.

Θα επέστρεφε ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό με τον ύμνο του οποίου μεγαλώνει την οικογένεια του όπως γεμάτος συναίσθημα μας είπε; “Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε πάντα Παναθηναϊκοί” λέει συγκινημένος στην κάμερα στον Αποστόλη Λάμπο. Οι απαντήσεις στο βίντεο του novasports.gr με το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του έμπειρου προπονητή.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.