Δώνης στο novasports.gr: “Φεύγω πολύ γεμάτος και πολύ χαρούμενος” (video)

Ο Γιώργος Δώνης αποκλειστικά στο novasports.gr για το τέλος του από τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου, τη συνέντευξη του Φεβρουαρίου, την επιστολή, την εμπιστοσύνη που χάθηκε, την έλλειψη επικοινωνίας, τον Τσάβι Ρόκα και όχι μόνο! Δείτε το βίντεο!

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για πρώτη φορά μετά την επιστολή που έλαβε από τον Γιάννη Αλαφούζο, στην οποία του κοινοποιήθηκε η απόφαση της διοίκησης να μη συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Σε μια συνέντευξη αποκαλυπτική στο novasports.gr, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για όλα έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού.

Για το λόγο αυτό, ήρεμος και συνειδητοποιημένος τόνισε πως στο μυαλό του δε χωράνε ούτε αντιπαραθέσεις ούτε εχθρότητες, παρά μόνο σεβασμός απέναντι στο μεγάλο όνομα του Παναθηναϊκού. Είπε μεταξύ άλλων “Εγώ θα φύγω πολύ γεμάτος και πολύ χαρούμενος. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν ένα όνειρο για μένα που πραγματοποιήθηκε.”

Είναι η συνέντευξη αυτή σαν ένας απολογισμός για όσα συνέβησαν την προηγούμενη διετία. Πολλοί όμως έχουν ως αφετηρία του ραγισμένου γυαλιού τη συνέντευξη που είχε δώσει στη NOVA το Φεβρουάριο και είχε ψέξει  τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα σε κάποιες υποθέσεις. Ο Γιώργος Δώνης βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους είπε πως θα ήταν λάθος να πιστεύει κανείς ότι το τέλος της συνεργασίας έρχεται εξαιτίας μιας συνέντευξης ή ενός και μόνο γεγονότος. Άρα έγιναν πολλά. “Δε μπορώ να απαντήσω που χάθηκε η εμπιστοσύνη. Οι διοικήσεις παίρνουν τις αποφάσεις”.

Για τον λόγο αυτό ξεκαθάρισε πως δεν τον ξάφνιασε ούτε η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου και μιλώντας περί σεβασμού και για το αν τον σεβαστηκε ο σύλλογος τόνισε πως δεν πήγε στον Παναθηναϊκό για  να τον σεβαστούν αλλά γιατί έκανε αυτό που ο ίδιος ήθελε. “Τίποτα δε θα αλλάξει το ότι το σπίτι μου και σαν παίκτης και σαν προπονητής είναι ο Παναθηναϊκός.”

Αφοπλιστικές είναι οι απαντήσεις του στα τρία τελευταία ερωτήματα της συνέντευξης που εν πολλοίς εξηγούν τα πάντα: 

“Θεωρείτε πως δεν υπήρχαν διακριτοί ρόλοι στην ομάδα;” 

“Μήπως φταίει η έλλειψη επικοινωνίας, η οποία αν υπήρχε θα είχαν εξελιχθεί καλύτερα τα πράγματα;”

“Ποια ήταν η σχέση σας με τον Τσάβι Ρόκα;”

Ένα mix αφοπλιστικών απαντήσεων για το διάστημα Οκτωβρίου Δεκεμβρίου που δεν είχε τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός και όσα πέτυχαν από κοινού με τον μεγαλομέτοχο (πχ ανανέωση Χατζηγιοβάνη, παραμονή Κουρμπέλη κλπ.) και το τί συνέβη μετά κάνει κατανοητά πολλά πράγματα για το που πραγματικά ράγισε το γυαλί και πως φτάσαμε εν τέλει στο τέλος αυτής της συνεργασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.