ΕΠΟ: Π. Διακοφώτης: “Ο Πρόεδρος κι η Επιτροπή δε γνώριζαν”

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα που απασχολεί έντονα τον Άρη

Η επιστολή της κυβέρνησης που εστάλη σήμερα στη FIFA είναι η πλέον πρόσφατη αλλά όχι κι η τελευταία δράση-αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας που καταβάλουν οι άνθρωποι του Άρη στην προσπάθειά τους να δοθεί λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε με το ban στις μεταγραφές και το σημαντικότατο χρηματικό πρόστιμο που της επιβλήθηκε από την UEFA. Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχολεί και θα συνεχίσει ν’ απασχολεί και προς την κατεύθυνση αναζήτησης ευθυνών. Λόγος για τον οποίο έχει συσταθεί και ερευνητική Επιτροπή προκειμένου να βρεθεί ο υπεύθυνος και να του αποδοθούν συγκεκριμένες ευθύνες. 

Για το όλο ζήτημα μίλησε ο Παναγιώτης Διακοφώτης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προέβη μάλιστα και σε μια σημαντική αποκάλυψη. Όπως σημείωσε: «Δεν το γνώριζε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Επειδή υπάρχει αυτή η Επιτροπή που θα εξετάσει την υπόθεση, πιστεύω κάποιος φταίει και θα αποδειχθεί μετά το πόρισμα που θα βγάλει. Αν δεν ήταν ο Ασπρόπυργος για να δει το αίτημά του θα περνούσε πολύς καιρός να δούμε τι συμβαίνει.

O πρόεδρος και η επιτροπή δεν το γνώριζαν. Υπήρχε διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη FIFA. Μετά την απόφαση του Διαιτητικού μας είπαν ότι δεν θα υπάρξει άλλο πρόβλημα, αλλά τελικά αυτά ήταν λόγια του αέρα. Ένα κομμάτι της νομικής υπηρεσίας έκανε την επικοινωνία με τη FIFA. Εγώ θα ζητήσω αυτός που ευθύνεται να πληρώσει ανεξαιρέτως ποιος είναι αυτός. Λάθη έχουν γίνει πολλά και εγώ εδώ είμαι για να τα διορθώσουμε. Μέσα στον Ιούνιο θα έχουμε το πόρισμα. Δεν μου επιτρέπει να έχω κρίση για τον Άρη. Δεν θέλω να αναφερθώ στην ποινή. Όλα θα κριθούν στο CAS».

Πηγή: Metropolis fm 95,5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.