Μυστακίδης: “Ο ΠΑΟΚ άλλαξε την επιτυχημένη συνταγή και το πλήρωσε”

Ο επιθετικός της ολλανδικής Ντε Γκράαφσαπ και πρώην του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης μίλησε στο instagram live και στον Κωστή Μπότσαρη για την πρόκληση του ολλανδικού ποδοσφαίρου, την ατομική του απόδοση τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον δικέφαλο.

Ο επιθετικός της ολλανδικής Ντε Γκράαφσαπ και πρώην του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για την πρόκληση του ολλανδικού ποδοσφαίρου, την ατομική του απόδοση τα τελευταία χρόνια, αλλά και την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Για την περίοδο της καραντίνας: “Περιμένω να ανοίξουν οι πτήσεις, ανανέωσα με την ομάδα μου στην Ολλανδία. Τώρα είμαι Θεσσαλονίκη με φίλους και την οικογένειά μου. Η καραντίνα μας έκανε κακό, ιδίως στην Ντε Γκράαφσαπ γιατί ήμασταν 8 βαθμούς μπροστά αλλά  ακύρωσαν το πρωτάθλημα, όπως και αυτό της πρώτης εθνικής στην Ολλανδία. Το κυνήγησαν δικαστικά οι ομάδες, αλλά δε νομίζω να έχει αποτέλεσμα, στην Ελλάδα δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο όπως εδώ, πιστεύω στην Ελλάδα θα δικαιώνονταν”.

Για την κατάσταση στη β’ κατηγορία της Ολλανδίας: “Είναι σαν την πρώτη της Ελλάδας κι ακόμα καλύτερα. Η ομάδα σου παρέχει τα πάντα, από σεφ μέχρι γυμναστή, οπότε εσύ ασχολείσαι μόνο με το ποδόσφαιρο, δε σκέφτεσαι τον καφέ, το έξω, σκέφτεσαι μόνο την μπάλα. Εγώ πέρασα μικρότερος 4 χρόνια στην Γερμανία, οπότε δε μου ήταν δύσκολο να εγκλιματιστώ εδώ. Πήρα θέση βασικού, νομίζω θα είμαι και του χρόνου βασικός και ελπίζω να πάρουμε την άνοδο. Το γήπεδό μας είναι γεμάτο, έχουμε 15 χιλιάδες κόσμου σε κάθε ματς”.

Για την απόδοσή του τα τελευταία χρόνια:” Είναι δικό μου λάθος που τα 2 τελευταία χρόνια δεν έκανα τίποτα. Εγώ ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, η ομάδα μου δε με άφησε και στη συνέχεια όλο αυτό με τους δανεισμούς μου “χάλασε” το μυαλό, έριξε την ψυχολογία μου. Δεν ήμουν συγκεντρωμένος με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζω ούτε εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου στο γήπεδο. Ήμουν ο αποκλειστικός υπεύθυνος γι’ αυτό που συνέβη”.

Για τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή στα πλέι οφ: ” Ο ΠΑΟΚ άλλαξε την επιτυχημένη συνταγή και αυτό το πλήρωσε. Όταν προσπαθείς για κάτι καινούριο, ακόμα και 2-3 στραβά αποτελέσματα κάνουν τη διαφορά. Δεν μπορώ να πω κάτι για τα πλέι οφ, βλέπετε και στην Γερμανία ότι έχουν σπάσει σχεδόν όλες οι έδρες. Ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς δεν είναι ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα γήπεδο όπως η Τούμπα. Πάντως επειδή μιλάω με αρκετούς πρώην συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος είναι σαν την καλοκαιρινή προετοιμασία, όλοι προπονούνται σκληρά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.