Παναθηναϊκός: Η γεμάτη ατζέντα του Ρόκα

Η επιστροφή του Τσάβι Ρόκα στην Ελλάδα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού και η ατζέντα του Καταλανού είναι γεμάτη... θέματα! 

Η επιστροφή του Τσάβι Ρόκα στην Ελλάδα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού και η ατζέντα του Καταλανού είναι γεμάτη… θέματα! 

Μετά το διάστημα της καραντίνας, το οποίο θα χρειαστεί να περάσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, θα γίνει συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη και μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον προπονητή του Τριφυλλιού, ενώ ο Καταλανός θα ασχοληθεί αρκετά και με τις περιπτώσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. 

Ο Ρόκα θα “τρέξει” παράλληλα με το μεταγραφικό σχεδιασμό και τα θέματα των αποδεσμεύσεων και η… καυτή πατάτα στα χέρια του είναι οι ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια και δεν βρίσκονται στα πλάνα των Πράσινων, όπως ο Γιοάν Μολό.

Παράλληλα ο Ρόκα αναμένει και την τελική απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για το μπάτζετ που θα μπορέσει να διαχειριστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μόλις ανάψει το “πράσινο φως” και οριστικοποιηθεί το διαθέσιμο ποσό, θα αρχίσει να ασχολείται με κάποιες περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων, οι οποίες είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.