Δεν… τρελαίνεται ο Δώνης για τον Γιάννου

Το όνομα του Απόστολου Γιάννου έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της "πράσινης" επικαιρότητας και είναι ένας από τους υποψήφιους που εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για τη θέση του επιθετικού (εφόσον υπάρξει αποχώρηση), ωστόσο ο Γιώργος Δώνης δεν... τρελαίνεται με τον ομογενή φορ. 

Το όνομα του Απόστολου Γιάννου έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της “πράσινης” επικαιρότητας, καθώς είναι ένας από τους υποψήφιους που εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για τη θέση του επιθετικού (εφόσον υπάρξει αποχώρηση), ωστόσο ο Γιώργος Δώνης δεν… τρελαίνεται με τον ομογενή φορ. 

Το “Τρένο” συνεργάστηκε με τον Γιάννου στον ΠΑΟΚ και έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις ικανότητες, αλλά και την εργατικότητα του 30χρονου στράικερ, ωστόσο θεωρεί ότι δεν “κολλάει” στα ποδοσφαιρικά του πλάνα και εφόσον γίνει κάποια κίνηση για επιθετικό θα επιθυμούσε έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. 

Βέβαια όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού της ΑΕΚ Λάρνακας και το όνομα του βρίσκεται απλά σε μια λίστα με αρκετούς ποδοσφαιριστές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.