Aποθέωση για Ελ Αραμπί

Δημοσίευμα από το Μαρόκο αναφέρεται στις επιτυχίες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να κερδίσει θέση βασικού στην Εθνική ομάδα.

Δημοσίευμα από το Μαρόκο αναφέρεται στις επιτυχίες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να κερδίσει θέση βασικού στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Μαροκινοί για τον αρχισκόρερ των «ερυθρόλευκων»:

«Mετά από τρεις σεζόν στα γήπεδα του Κατάρ, οι περισσότεροι θεωρούσαν πως μια επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ευρώπη θα ήταν μια αποτυχημένη επιλογή ή στην καλύτερη μια τελευταία καλή σεζόν, πριν κρεμάσει τα παπούτσια του. Ωστόσο, όπως έκανε και στη Γρανάδα, μετά το πέρασμα του από τη Σαουδική Αραβία, έτσι και τώρα, απέδειξε πως η αίσθηση του σκόρερ έχει μείνει άθικτη.

Φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, έκανε τους πάντες να υποκλιθούν στο ταλέντο και την αποτελεσματικότητα του. Οι εμφανίσεις του, έκαναν τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να του ανοίξει ξανά την πόρτα της επιστροφής στην Εθνική, μετά από τρία χρόνια και δύο μήνες… Η επιστροφή του, θα μπορούσε να βάλει τέλος στην αναποτελεσματικότητα των ‘λιονταριών’.

Ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και τις πειστικές εμφανίσεις του στα Κύπελλα Ευρώπης, ο Ελ Αραμπί, θα μπορούσε όχι μόνο να έχει μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής, αλλά και να μπει στην αρχική ενδεκάδα. Εξάλλου, ο μοναδικός ανταγωνιστής του είναι ο Γιουσέφ Ελ Νεσίρι, που πήρε μεταγραφή στη Σεβίλλη. Ο Ελ Αραμπί, φαίνεται πως ακόμα διψάει για γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.