Ο Ζαμπά μίλησε για ΠΑΟΚ και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον

Ο Βραζιλιάνος είπε για τον Δικέφαλο σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του-"Αυτά που πετύχαμε ήταν ιδιαίτερα σημαντικά για την καριέρα μου και δε θα τα ξεχάσω ποτέ"

Ο Λέο Ζαμπά έκανε δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε. στην πατρίδα του και σε αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, στο ποδοσφαιρικό του μέλλον και στις μέρες καραντίνας. 

Είπε: “Είναι μία νέα εμπειρία. Περνάω περισσότερο χρόνο με τη μητέρα μου, κάτι που δεν συνέβαινε έως τώρα, εξαιτίας των παιχνιδιών και των προπονήσεων. Παράλληλα, προπονούμαι στο σπίτι, διαβάζω, παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια”.

Συμπλήρωσε: “Η ελληνική κυβέρνηση πήρε πολύ γρήγορα μέτρα και έκλεισε τα πάντα. Όπου και αν πας χρειάζεται να στείλεις sms με έναν κωδικό που αφορά στη μετακίνηση σου. Αυτό κάνω και εγώ, όταν πρέπει να πάω στον φυσιοθεραπευτή μου για να πραγματοποιήσω την αποθεραπεία μου, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο μου. Η τελευταία ενημέρωση από την ομάδα έκανε λόγο για επιστροφή στις 24 Απριλίου σε ομαδικές προπονήσεις, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο”.

Πρόσθεσε: “Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στη Βραζιλία. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μου και όλο αυτό το διάστημα μου κάνει καλό για να κάνω τις ειδικές ασκήσεις που πρέπει. Εξάλλου, εδώ έχω τους γιατρούς μου, που μου δίνουν οδηγίες για όλα. Βέβαια, ανησυχώ για τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται στην πατρίδα μου”.

Για τον ΠΑΟΚ και τη δική του παρουσία είπε: “Ακόμη και αν κοιτάξεις τους αριθμούς, η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα ήταν πολύ καλή. Παρά το γεγονός ότι είμαι μικρός, έπαιξα αρκετά, σκόραρα επτά γκολ, γενικότερα μπορώ να πω ότι ήμουν ένα από τα όπλα της ομάδας. Αυτά που πετύχαμε ήταν ιδιαίτερα σημαντικά για την καριέρα μου και δε θα τα ξεχάσω ποτέ. Ήταν ο πρώτος μου τίτλος στην Ευρώπη, η ομάδα επέστρεφε στην κορυφή μετά από 34 χρόνια. Ήταν όλα τέλεια. Ειλικρινά, σκέφτομαι το ποδοσφαιρικό μου μέλλον αποκλειστικά και μόνο στην Ευρώπη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.