Ο Ενινγκ live στη BILD

Ο προπονητής του Αρη ήταν (25/3) καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Μαρσέλ Ράιφ-"Φορώ τη φόρμα του Αρη για να τιμήσω τα γενέθλια του συλλόγου" είπε και εγκωμίασε τα μέτρα της Ελλάδας για τον κορωνοϊό

Ο Μίκαελ Ενινγκ ήταν (25/3) καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Μαρσέλ Ράιφ, στη BILD, μία εκπομπή που έχει πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές. 

Ο προπονητής του Αρη συνδέεται με φιλία με τον γνωστό Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος μάλιστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε επισκεφτεί τον Ενινγκ στη Θεσσαλονίκη και είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι του Αρη με τον Ατρόμητο. 

Ράιφ και Ένινγκ είχαν συνεργαστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Ο Ράιφ έκανε την περιγραφή των αγώνων και ο Ενινγκ τον σχολιασμό. 

Ο Ενινγκ στην εκπομπή φορούσε (σχετική η φωτογραφία) τη φόρμα του Αρη. Και με αυτό άρχισε και η συνέντευξη. “Για να τιμήσω τα γενέθλια του Αρη”, είπε χαρακτηριστικά. 

Αναφέρθηκε στην κατάσταση με τον κορωνοϊό. Είπε: “Είμαι καλά. Έκανα το σχετικό τεστ και είμαι αρνητικός. Στην Ελλάδα τα καταφέρνουν αρκετά καλά καθώς πήραν έγκαιρα τα μέτρα τους”.

Για το ελληνικό Πρωτάθλημα είπε: “Το επίπεδο είναι καλό, ο Ολυμπιακός για παράδειγμα ήταν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και απέκλεισε την Αρσεναλ στο Europa League. Υπάρχουν ομάδες που παίζουνε καλά, ομάδες με ιστορία, ο Αρης, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός. Τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν είναι εύκολο να αρχίσει και πάλι η σεζόν, όπως φυσικά συμβαίνει στην Μπουντεσλίγκα αλλά και σε όλη την Ευρώπη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.