Χάνεται από την ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, μεταγραφικός στόχος της Ένωσης, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας στη Σουηδία.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας στη Σουηδία.

Η ιστοσελίδα ”fotbollskanalen.se” αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα:

”Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χάμαρμπι έκανε μια εξαιρετική χρονιά στο σουηδικό πρωτάθλημα με 14 γκολ και 8 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και αυτό έχει φουντώσει τις φήμες πως αναμένεται να πωληθεί τον χειμώνα. Η Χάμαρμπι θα πουλήσει τον παίκτη της σε σύλλογο της Serie A και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Τάνκοβιτς έλαβε μια πολύ καλή προσφορά από τη Σουηδία, αλλά και από τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο, την ΑΕΚ. Όλες οι ομάδες τον έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα στις πολύ καλές του εμφανίσεις, όμως πιο στενό… μαρκάρισμα του έχει κάνει η Ουντινέζε, η Τζένοα και η Σαμπντόρια. Ο Τάνκοβιτς εντάχθηκε στη Χάμαρμπι το 2017 και στο παρελθόν έχει παίξει στη Φούλαμ και την Αλκμάαρ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.